Суд зобов’язав Брітні Спірс виплатити батькові 2 мільйони доларів

Брітні Спірс і її батько Джеймі Спірс остаточно врегулювали суперечку щодо судових витрат Джеймі та управління фінансами його дочки. Рішення було прийнято у Верховному суді Лос-Анджелеса 25 квітня, але умови угоди не розголошуються, пише видання Tbsnews.net.

Відомо, що Джеймі Спірс вимагав понад 2 мільйони доларів для покриття юридичних рахунків для кількох юридичних фірм, які він найняв як опікуна своєї доньки, а також для оплати гонорарів нинішнього адвоката. Адвокат Брітні Метью С. Розенгарт стверджував, що вона не повинна оплачувати поточні судові рахунки свого батька, стверджуючи, що Джеймі вже зловживав своїми повноваженнями опікуна Брітні, щоб заплатити собі 6 мільйонів доларів. У заяві, опублікованій після резолюції, Розенгарт сказав: “Як вона хотіла, тепер її свобода включає те, що їй більше не потрібно буде відвідувати суд, бути залученим до суду або бути заплутаним у судових розглядах у цій справі”.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears

Адвокат Джеймі Спірс Алекс М. Вайнгартен також оприлюднив заяву, в якій сказав: “Джеймі дуже радий, що все це закінчилося. Він шкодує про безвідповідальні та фальшиві звинувачення, висунуті на його адресу публічно”.

Це рішення також означає, що Спірс та її батько уникнуть необхідності передавати цю суперечку до суду, який мав розпочатися у травні.

Суд зобов’язав Брітні Спірс сплатити понад 2 млн. доларів судових витрат свого батька у справі про опіку. Це розлютило Брітні — сама Спірс витратила на юристів понад 4 млн доларів. Із будівлі суду вона поїхала в компанії колишнього ув’язненого Пола Річарда Соліза, з яким раніше її вже бачили разом. Спірс також розбила зсередини лобове скло автомобіля, закинувши ноги на панель та пробивши скло каблуком.

Ольга Степанова

Recent Posts

Лікувалася анаболіками від похмілля: у Китаї померла відома російська інфлюенсерка

Російська інфлюенсерка Russian Nana померла після того, як прийняла знеболювальні від сильного похмілля. 31-річна жінка…

6 години ago

Секрети довгожителів: від яких звичок варто відмовитись, щоб дожити до 100 років

Люди, які доживають до 100 років і більше, зазвичай дотримуються певних правил, щоб зберегти здоров'я.…

6 години ago

Армія США отримує нову технологію “Залізний кулак” завдяки Україні – The Telegraph

Важлива річ, яку, здається, не розуміють багато критиків американської допомоги Україні, в тому, що більшість…

6 години ago

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Українські онлайн-магазини підірвали інтернет, пропонуючи одягатися у футболки, бейсболки та інші речі з написом "Ухилянт".…

6 години ago

“Кримінальний авторитет” з Броварів плював на копів і погрожував зброєю: що каже поліція

У Мережі з'явилося відео, де начебто "кримінальний авторитет" Віктор Журавель, який має прізвисько "Віхо" або…

6 години ago

Україна під землею і за “декораціями” створює мережу збройних заводів

Україна створює мережу таємних підпільних заводів, щоб відновити власну оборонну промисловість та стати центром виробництва…

6 години ago