Сміється весь Голлівуд: Меган Маркл стрімко знищує своє ім’я

Запуск нового подкасту колишньої американської актриси знов довелося відкласти. Керівництво платформи Lemonada Media переживає з приводу укладеного контракту з Меган – гроші сплачені, а контенту все немає. Джерело, знайоме з проєктом, заявило, що поведінка дружини принца Гаррі викликала проблеми в компанії, оскільки очікується, що подкаст вийде лише у 2025 році.

«Меган стає жадібною. Вона хоче всього й одразу, і це знову обертається для неї неприємними наслідками. Вона переграє і стала загальним посміховиськом у Голлівуді», – повідомив інсайдер.

Жадібна Меган

Опальна пара британської монархії має також контракт з Netflix, і Маркл ставить роботу зі стрімінговим гігантом на перше місце на шкоду новим партнерам.

«Це не сподобалося Lemonada. Боси стурбовані тим, що робота Меган з Netflix може затьмарити їхній подкаст. Вони, звичайно, очікували, що це буде пріоритетний проєкт Меган, але та, мабуть, вирішила, що у неї є важливіші справи. Майже все, що вони пробували, закінчилося катастрофами», – зазначило джерело.

У герцогині є важливіші справи

Герцогиня Сассекська також запустила новий бренд American Riviera Orchard, через який планує продавати різні товари – від посуду та предметів інтер’єру до кормів для тварин. Поки що зірка серіалу «Форс-мажори» презентувала лише апельсиновий джем. Тим часом впливовий агент заявила, що голлівудські зірки першої величини не вражені проєктами Меган.

«Голлівуд гламурний зовні, але справжні зірки старанно працювали заради свого успіху. У нас складається враження, що важка робота насправді не для Меган. Тепер, після всіх її невдач, і члени королівської родини сміються з неї!» – цитує Express інсайдера.

Бренд-стратег Люсі Грін заявила, що новий бізнес може поставити колишню королівську особу перед дилемою.

«Позиціювання буде натягнутим канатом, чи це рішення зробити бренд висококласним і ексклюзивним або більш доступним. Те, як часто вона, навіть побічно, посилається на королівську сім’ю, завжди викликатиме критику, але посилення цього, ймовірно, сподобається багатьом американським глядачам, так само як Аерін Лаудер та Марта Стюарт посилаються на вищий клас у своїх брендах, але мають широку аудиторію», – сказала Люсі.

Важка робота не для Меган

Непомітний день народження

6 травня 2024 року старшій дитині Меган Маркл та принца Гаррі виповнилося 5 років. Свій день народження Арчі, який отримав титул принца після того, як його дідусь Чарльз III зійшов на престол, відзначив у родинному маєтку у Санта-Барбарі.

Принц Гаррі із сином Арчі

Кейт Міддлтон та принц Вільям проігнорували день народження племінника – на їхніх сторінках у соцмережах не з’явилося вітання для Арчі. Так само холодно до цього дня поставилися король та його дружина Камілла. Меган і Гаррі склали повноваження і переїхали з Великобританії до США, коли первістку було п’ять місяців. Таким чином, хлопчик ще жодного разу не святкував свій день народження з британськими родичами по татовій лінії.

Ольга Степанова

Recent Posts

Хоче розкрити їй очі на характер Бреда Пітта: Анджеліна Джолі шукає зустрічі з подругою актора

Стосунки між Бредом Піттом та Інес де Рамон стають все серйознішими з кожним днем. У листопаді 2023…

4 хв. ago

Ціни не перестають дивувати: скільки коштує оренда квартири у Києві

Після несподіваного обвалу цін на вторинному ринку нерухомості Києва на початку травня вартість житла почала повільно повзти…

11 хв. ago

Скільки українців оновили дані через “Резерв+”: у Міноборони назвали цифру

Застосунком "Резерв+" скористалися 260 тисяч військовозобов'язаних українців.  Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін. "Якщо…

23 хв. ago

Не лише Раїсі: світові лідери, які загинули в авіакатастрофах

Окрім президента Ірану Ібрагіма Раїсі, в авіакатастрофах у попередні десятиліття загинула низка інших світових лідерів. Зокрема, до…

31 хв. ago

Більше половини нових ФОПів в Україні відкрили жінки: який бізнес обирають найчастіше

Понад 43 тисячі ФОПів в Україні у 2024 році створили жінки за даними Єдиного державного…

44 хв. ago

Хрестики принцеси Діани: історія та причини, чому їх майже не носили

Стало відомо, як Меган Маркл отримала прикрасу покійної принцеси Діани. Про це пише Page Six. Перебуваючи в Нігерії під…

52 хв. ago