Кім Чен Ин закликав армію готуватись до бойових дій проти Південної Кореї

Лідер Корейської Народно-Демократичної Республіки Кім Чен Ин відвідав танкову частину Корейської народної армії. Про це пише видання Independent з посиланням на північнокорейські засоби масової інформації. За даними видання, глава країни також закликав бронетанкові війська посилити підготовку до можливих бойових дій на тлі напруженості у відносинах із Південною Кореєю.

 «Диктатор високо оцінив 105-ту бронетанкову дивізію як зразок для всієї своєї армії «у боротьбі, що триває… за завершення підготовки до війни». Він також віддав розпорядження щодо покращення бойової підготовки підрозділу та модернізації його обладнання», – йдеться у публікації.

На фотографіях, опублікованих північнокорейськими державними ЗМІ, видно, як Кім розмовляє з офіцерами на спостережному посту, а танки з прапорами Північної Кореї рухаються по землі, принаймні на одному них є табличка з написом: «Знищіть загарбників США, які є затятими ворогами корейського народу!».

Є побоювання, що Північна Корея може ще більше посилити тиск у рік виборів як у Сполучених Штатах, так і в Південній Кореї, додають журналісти Independent.

Як пише видання, більшість аналітиків досі сумніваються, що Кім Чен Ин справді готується до війни, офіційні особи Південної Кореї підняли ймовірність менших провокацій у прикордонних регіонах, включаючи спірний західний морський кордон між Кореями, який був місцем кривавих сутичок в останні роки.

Раніше повідомлялося, очільник КНДР Кім Чен Ин особисто протестував лінійний танк нового типу. Про це пише Центральне телеграфне агентство Кореї. Зазначається, що це сталося в рамках змагання екіпажів бойових машин.

Ольга Степанова

Recent Posts

Лікувалася анаболіками від похмілля: у Китаї померла відома російська інфлюенсерка

Російська інфлюенсерка Russian Nana померла після того, як прийняла знеболювальні від сильного похмілля. 31-річна жінка…

2 години ago

Секрети довгожителів: від яких звичок варто відмовитись, щоб дожити до 100 років

Люди, які доживають до 100 років і більше, зазвичай дотримуються певних правил, щоб зберегти здоров'я.…

3 години ago

Армія США отримує нову технологію “Залізний кулак” завдяки Україні – The Telegraph

Важлива річ, яку, здається, не розуміють багато критиків американської допомоги Україні, в тому, що більшість…

3 години ago

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Українські онлайн-магазини підірвали інтернет, пропонуючи одягатися у футболки, бейсболки та інші речі з написом "Ухилянт".…

3 години ago

“Кримінальний авторитет” з Броварів плював на копів і погрожував зброєю: що каже поліція

У Мережі з'явилося відео, де начебто "кримінальний авторитет" Віктор Журавель, який має прізвисько "Віхо" або…

3 години ago

Україна під землею і за “декораціями” створює мережу збройних заводів

Україна створює мережу таємних підпільних заводів, щоб відновити власну оборонну промисловість та стати центром виробництва…

3 години ago