У королівської сім’ї є низка правил, яких вони дотримуються, вони навіть регулюють те, що можуть і не можуть їсти монархи, при цьому два інгредієнти “заборонені”.
Існує суворий протокол прийому їжі, і королівським кухарям часто пропонується виключати два конкретних інгредієнти з королівського меню, пише Express.
Один такий інгредієнт, який часто зустрічається на багатьох кухнях, був розкритий королевою Каміллою. Вона повідомила, що це часник. “Ненавиджу це говорити, але часник. Часник – це табу”, – сказала вона.
Одна з причин цього полягає в тому, що запах і смак їжі можуть затримуватися, а це означає, що вона може бути неприємною як для самих королівських осіб, так і для тих, з ким вони спілкуються.
Друге кулінарне обмеження для монарших осіб вказав колишній королівський дворецький і фахівець з етикету Грант Гарролд. “Під час обіду королівська сім’я має бути обережною з молюсками, оскільки ними можна отруїтися, а щільний робочий графік, такого не передбачає. Тому ви зазвичай не знайдете їх у королівському меню”, – сказав він.