Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Що потрібно робити взимку, щоб забути про проблеми зі сном
    • Чому навіть нова батарея не рятує взимку: головна причина, про яку не здогадуються водії
    • Святкові подарунки із секонд-хенду: як обрати особливу річ
    • Підвищення тарифів на світло в Україні: коли та на скільки здорожчає
    • В Україні запроваджують нові правила перетину кордону: хто зможе виїхати з країни
    • Євросоюз безстроково заморозив російські активи
    • Мали кумедний вигляд: маленьку зростом Джорджу Мелоні сфотографували з 2-метровим президентом Мозамбіку
    • Новорічний стіл 2025: топ-10 простих і доступних закусок
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Неочікувано, але факт: популярні продукти стають шкідливими у холодильнику

    Неочікувано, але факт: популярні продукти стають шкідливими у холодильнику

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина08 Липня 2025, 12:291 Min Read Вірусні новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Не усі продукти можна зберігати в холодильнику.

    Для деяких продуктів не підходить прохолодне і вологе середовище, кажуть фахівці зі здоров’я кишечника.

    Ці чотири продукти стають токсичними під час зберігання в холодильнику.

    Часник

    У прохолоді часник швидко вражає цвіль.

    Головки часнику мають низьку кислотність, що робить їх схильними до розвитку Clostridium botulinum, більш відомої як збудник ботулізму.

    Цибуля

    Іноді люди кладуть у холодильник половинку цибулі, але робити цього не варто. Крохмаль починає перетворюватися на цукор, і цибулина поступово покривається токсичною для організму цвіллю.

    Імбир

    На ньому теж швидко починає утворюватися цвіль, яка пов’язана з нирковою і печінковою недостатністю.

    Рис

    Йдеться про вже приготований рис. Багато людей почали зберігати приготований рис у холодильнику через його стійкість до крохмалю, і вони думають, що це допомагає знизити рівень холестерину і цукру в крові. Але насправді рис – один з інгредієнтів, який найшвидше уражається цвіллю. Якщо ви збираєтеся зберігати його в холодильнику, то не більше ніж 24 години.

    Найобговорюваніші події, популярні відео, меми, тренди соцмереж і несподівані історії, що набирають мільйони переглядів. Усе, чим живе інтернет і про що говорить світ, — у розділі «Вірусні новини».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    холодильник
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Що потрібно робити взимку, щоб забути про проблеми зі сном

    00:55

    Чому навіть нова батарея не рятує взимку: головна причина, про яку не здогадуються водії

    00:46

    Святкові подарунки із секонд-хенду: як обрати особливу річ

    00:38

    Підвищення тарифів на світло в Україні: коли та на скільки здорожчає

    00:31

    В Україні запроваджують нові правила перетину кордону: хто зможе виїхати з країни

    00:22

    Євросоюз безстроково заморозив російські активи

    00:13

    Мали кумедний вигляд: маленьку зростом Джорджу Мелоні сфотографували з 2-метровим президентом Мозамбіку

    00:05
    12 Грудня

    Новорічний стіл 2025: топ-10 простих і доступних закусок

    23:54

    “Мутанти” мимоволі: як природа намагається врятувати білих ведмедів від вимирання

    23:45

    Виграли 266 млн дол. та перехетрили “лотерейне прокляття”: незвична історія джекпоту

    23:37
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.