Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Чи чекати на «пекельну» ніч? З’явилися тривожні прогнози щодо нового масованого удару вночі
    • Спите біля вікна: тоді не дивуйтеся, чому щоранку ледве підводитеся
    • Чоловік прожив 30 років із запальничкою у шлунку — вона досі працювала
    • Археологи знайшли під водою посуд, якому понад 900 років: він навіть не змінився
    • ПФУ нараховує “борги” пенсіонерам заднім числом: кого зобов’яжуть повернути виплати
    • Скасування розшуку через “Резерв+”: юристи назвали переваги та недоліки
    • Шиномонтаж може стати пасткою: які помилки здатні знищити керованість авто
    • Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Чому треба заморожувати хліб: експерт здивував поясненням

    Чому треба заморожувати хліб: експерт здивував поясненням

    Романчук МиколаРоманчук Микола03 Лютого 2025, 13:571 Min Read Вірусні новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Іноді господині кладуть хліб до морозилки. Найчастіше роблять це для того, аби він не зіпсувався. Втім, мало хто знає, що ця звичка робить хліб кориснішим. 

    Про це розповів експерт з питань харчування та гастроентерології Карен Аларкон у коментарі MARCA.

    За його словами, заморожування хліба зробить набагато кориснішим. Зокрема, він міститиме значно менше вуглеводів, ніж свіжий. 

    “Якщо ви заморозите хліб і виймете скибочку, щоб розігріти її, вуглеводи стануть пробіотичною клітковиною. Вона не тільки принесе користь вашій мікробіоті, але й регулюватиме рівень глюкози в крові. Також що під дією тепла крохмаль засвоюється краще, а тому це усуне ймовірне здуття живота та газів”, – розповів фахівець. 

    Втім варто пам’ятати: попри те, що хліб після заморожування матиме менше вуглеводів, він залишається калорійним. А відтак не варто цим нехтувати. 

    Карен Аларкон радить заморожувати хліб нарізаним на скибочки.

    “Ви просто дістаєте скибочки та кладете їх до мікрохвильовки. Не слід забувати, що вже розморожений хліб не можна повторно заморозити”, – наголосив він.

    Найобговорюваніші події, популярні відео, меми, тренди соцмереж і несподівані історії, що набирають мільйони переглядів. Усе, чим живе інтернет і про що говорить світ, — у розділі «Вірусні новини».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    поради хліб
    She Womo
    Останні новини
    05 Грудня

    Чи чекати на «пекельну» ніч? З’явилися тривожні прогнози щодо нового масованого удару вночі

    23:10

    Спите біля вікна: тоді не дивуйтеся, чому щоранку ледве підводитеся

    22:43

    Чоловік прожив 30 років із запальничкою у шлунку — вона досі працювала

    22:40

    Археологи знайшли під водою посуд, якому понад 900 років: він навіть не змінився

    22:36

    ПФУ нараховує “борги” пенсіонерам заднім числом: кого зобов’яжуть повернути виплати

    22:34

    Скасування розшуку через “Резерв+”: юристи назвали переваги та недоліки

    22:29

    Шиномонтаж може стати пасткою: які помилки здатні знищити керованість авто

    22:14

    Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі

    22:12

    Зеленський вивів Єрмака зі складу Ставки та РНБО

    22:05

    Кожен може “пробити” себе в реєстрі: як дізнатися про борги за комуналку та кредити в Україні

    22:00
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.