Вартість деяких видів м’яса на “Столичному ринку” почала потроху зростати після вихідних – в межах від 1,5% до 11%. Про це свідчать дані сайту ринку.
Так, теляча грудинка здорожчала на 5 гривень до 185 грн/кг, лопатка – на 10 гривень, до 365 грн/кг. Так само на 10 гривень здорожчав кілограм телячої вирізки – до 880 гривень.
Трохи подорожчало філе індички – з 275 грн/кг у минулу п’ятницю, 5 грудня, до 279 грн/кг після вихідних. Також здорожчали індиче стегно – з 239 до 245 грн/кг та індича гомілка – зі 117 до 125 грн/кг.
Найбільше за вихідні додала в ціні качка. Тушка пекінської качки подорожчала на 20 гривень – зі 179 до 199 грн/кг.
Водночас вартість курки на ринку сильно просіла. Так, курячу тушку продають на 16 гривень дешевше, ніж перед вихідними – по 99 грн/кг. Куряче філе втратило в ціні 24 гривні – з 195 до 171 грн/кг. У відсотковому відношенні найбільше подешевшали курячі крильця – понад 20% – з 99 до 79 грн/кг.
Вартість свинини за вихідні не змінилися, в той час як сало трохи здешевшало – з 220 до 210 грн/кг.
Новини про життя людей, соціальні зміни, історії українців, громадські ініціативи та культурні тенденції. Усе, що відображає настрої та події в українському суспільстві, — читайте в розділі «Суспільство».
