Українців вже аж трясе: все через скандали та корупцію в ТЦК

Скандали навколо ТЦК та процесу мобілізації в Україні не вщухають. Натомість, вони набирають обертів, викликаючи обурення та недовіру серед громадян. Випадки примусового “запаковування” чоловіків до бусів просто на вулицях країни залишаються неосяжними. Такі події не лише порушують права людини, а й ставлять під сумнів прозорість та законність процесу мобілізації.

Про це повідомляє сайт Стіна.

Нещодавно з’явилася інформація про неймовірні випадки збагачення працівників ТЦК в умовах війни. Ці розколи в суспільстві лише посилюються, адже воїни, які стоять на захисті країни, не повинні стикатися з корупційними схемами та випадками насильства від власних військових комісарів.

При цьому, у ЗСУ звинувачують критиків ТЦК у ворожому ставленні. Але експерти наголошують на необхідності переглянути процес мобілізації та внести зміни, щоб уникнути подібних скандалів і забезпечити права військовозобов’язаних.

У Львові відбулася несподівана подія, коли військові комісари організували погоню за одним із чоловіків. Користувачі соціальних мереж швидко повідомили про цю ситуацію та навіть поділилися відео, що показує момент спіймання втікача. Згодом сам чоловік розповів у мережі про події, які його змусили втекти.

Після того, як його доставили до ТЦК, його особисті дані перевірили та визнали дійсними. На щастя, у хлопця не було жодних претензій до працівників центру комплектування, і він був відпущений.

Подібна ситуація також розгорнулася в Чернівцях. Свідки повідомили, що чоловіка силоміць заштовхали до автобуса, при цьому на нього напали одразу чотири особи у військовій формі.

Якщо працівники ТЦК не можуть наздогнати своїх “добровольців”, то вони просто використовують машину, щоб за ними поїхати. Вражаючі кадри, які вразили громадськість, були зняті 

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

45 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

46 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

48 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

58 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago