Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Схуднення до Нового року: які дієти працюють
    • Перехід ФОП на ПДВ — депутатка озвучила можливі збитки для Києва
    • Як зберегти тепло вдома, коли немає світла: в ДСНС порадили 5 простих способів не змерзнути
    • Як ситно вечеряти під час блекауту: кілька рецептів без світла, які врятують сім’ю
    • Банки отримали нові повноваження: рахунок закриють без пояснень
    • Нейромережа Ілона Маска навчатиме дітей у школах Сальвадора
    • Що дає ходьба для людини: експерти назвали 15 головних переваг
    • Відмова або скасування відстрочки: чи є сенс судитися з ТЦК
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » М’ясо по-французьки з грибами та сиром: варіант страви для вашого святкового столу

    М’ясо по-французьки з грибами та сиром: варіант страви для вашого святкового столу

    Романчук МиколаРоманчук Микола21 Вересня 2025, 19:221 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    М’ясо по-французьки – всіма улюблена страва. Найкраще використовувати саме свинину. В поєднанні з сиром та грибами продукт виходить дуже соковитим.

    Ідея приготування соковитого м’яса по-французьки опублікована на сторінці фудблогерки liliya.cooking в Instagram.

    Інгредієнти:

    • свинячий биток – 700 г
    • печериці – 700 г
    • цибуля – 1 шт.
    • сир – 500 г
    • яйце – 1 шт.
    • сметана – 150 г
    • сіль, перець за смаком
    • олія

    Спосіб приготування:

    1. Свинину нарізати порційними шматочками товщиною 1 см. і відбити з обох сторін.

    2. Цибулю нарізати півкільцями.

    3. Гриби нарізати пластинками.

    4. Спочатку посмажити цибулю до золотистості, додати гриби, посолити, поперчити і смажити до випаровування всієї рідини.М'ясо по-французьки з грибами та сиром: безпрограшний варіант страви для вашого святкового столу

    5. Сир натерти, додати яйце, сметану і перемішати.

    6. На деко змащене олією викласти мʼясо, посолити, поперчити.

    7. На мʼясо викласти смажені гриби з цибулею і третім шаром викласти сирну начинку.

    8. Поставити у розігріту духовку до 180 градусів на 35-40 хвилин. 

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    м‘ясо по-французьки рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Схуднення до Нового року: які дієти працюють

    00:13
    13 Грудня

    Перехід ФОП на ПДВ — депутатка озвучила можливі збитки для Києва

    23:54

    Як зберегти тепло вдома, коли немає світла: в ДСНС порадили 5 простих способів не змерзнути

    23:45

    Як ситно вечеряти під час блекауту: кілька рецептів без світла, які врятують сім’ю

    23:45

    Банки отримали нові повноваження: рахунок закриють без пояснень

    23:37

    Нейромережа Ілона Маска навчатиме дітей у школах Сальвадора

    23:30

    Що дає ходьба для людини: експерти назвали 15 головних переваг

    23:21

    Відмова або скасування відстрочки: чи є сенс судитися з ТЦК

    23:13

    Росія нарощує виробництво балістичної ракети “Орешнік”: подробиці від розвідки

    23:04

    У Польщі змінять умови виплати мінімалки — нові правила

    22:55
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.