Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Модні кольори на Новий рік 2026: Андре Тан назвав відтінки, які варто обрати на свято
    • Схуднення до Нового року: які дієти працюють
    • Україну чекає велике переселення після війни: демографи назвали пріоритетні міста
    • Перехід ФОП на ПДВ — депутатка озвучила можливі збитки для Києва
    • Як зберегти тепло вдома, коли немає світла: в ДСНС порадили 5 простих способів не змерзнути
    • Як ситно вечеряти під час блекауту: кілька рецептів без світла, які врятують сім’ю
    • Банки отримали нові повноваження: рахунок закриють без пояснень
    • Нейромережа Ілона Маска навчатиме дітей у школах Сальвадора
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Джеймі Олівер показав, як приготувати соковитого лосося за 15 хвилин

    Джеймі Олівер показав, як приготувати соковитого лосося за 15 хвилин

    Ткаченко ВалентинаТкаченко Валентина27 Липня 2025, 22:331 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Соковитий, ароматний і насичений смаком — саме таким виходить лосось за рецептом британського шефа. Для цього потрібні лише прості інгредієнти і трохи фольги.

    Популярний кулінар Джеймі Олівер поділився швидким способом запікання риби, який не потребує багато часу чи складного приладдя, – пише Express.

    За словами Олівера, достатньо взяти два філе лосося, зробити на кожному невеликі надрізи на шкірці — приблизно на сантиметр — і покласти туди подрібнені трави. Він радить використовувати петрушку, м’яту та базилік, які під час готування одразу проникають у м’ясо і надають йому виразного смаку.

    Далі він нарізає ковбасу чоризо тонкими кружальцями, бере шматок фольги довжиною близько метра, складає його навпіл і наливає всередину улюблений соус. За бажанням можна додати овочі — це не обов’язково, але зробить страву ще цікавішою. Потім до соусу додається чоризо, а поверх викладається лосось. Завершальний штрих — трохи оливкової олії.

    Фольгу слід загорнути щільно, у вигляді “конверта”, аби рідина не витікала. Саме завдяки герметичному пакету страва й набуває соковитості. Як зазначає шеф: у процесі термічної обробки соус закипає, пар піднімається вгору, конденсується і зволожує рибу, що дозволяє їй залишатись ніжною і ароматною.

    Підготовлений конверт Джеймі кладе на деко і відправляє до розігрітої до 220 градусів духовки. Через 15 хвилин страва готова.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    джеймі олівер лосось рецепт як приготувати рибу
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Модні кольори на Новий рік 2026: Андре Тан назвав відтінки, які варто обрати на свято

    00:22

    Схуднення до Нового року: які дієти працюють

    00:13

    Україну чекає велике переселення після війни: демографи назвали пріоритетні міста

    00:05
    13 Грудня

    Перехід ФОП на ПДВ — депутатка озвучила можливі збитки для Києва

    23:54

    Як зберегти тепло вдома, коли немає світла: в ДСНС порадили 5 простих способів не змерзнути

    23:45

    Як ситно вечеряти під час блекауту: кілька рецептів без світла, які врятують сім’ю

    23:45

    Банки отримали нові повноваження: рахунок закриють без пояснень

    23:37

    Нейромережа Ілона Маска навчатиме дітей у школах Сальвадора

    23:30

    Що дає ходьба для людини: експерти назвали 15 головних переваг

    23:21

    Відмова або скасування відстрочки: чи є сенс судитися з ТЦК

    23:13
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.