Важливо, щоб в новорічну ніч на столі були присутні не лише основні страви, закуски та салати, але й десерти. Останнім, до речі, можна надати святкового вигляду і тоді вони слугуватимуть додатковою прикрасою столу.
Як приготувати десерт, який точно сподобається всім, в Instagram розповіла шеф-кухарка Катерина Пескова. Вона також показала, як із простих інгредієнтів створити надзвичайно красиву страву.
Інгредієнти
- Яйця – 2 шт
- Цукор – 26 гр
- Вершкове масло – 108 гр
- Цукрова пудра – 20 гр
- Борошно – 52 гр
- Мигдалеве борошно – 60 гр
- Розпушувач – 3 гр
- Ванільна паста – 4 гр
- Сіль – 1 гр
Спосіб приготування
1. Мʼяке масло збиваємо з цукром та пудрою до білої пишної маси.
2. Додаємо ванільну пасту та яйця, продовжуємо збивати ще 2-3 хв.
3. Змішуємо всі сухі інгредієнти та додаємо до загальної маси.
4. Розкладаємо тісто по 40 гр у форми, випікаємо при 160° протягом 10-15 хв.
5. Наповнюємо капкейки карамелю та прикрашаємо вершковим кремом.