• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Україну знову накриють дощі та грози
    • Авокадо без помилок: як за 3 секунди визначити стиглий плід
    • Аварійка замість слова “дякую”: що каже МВС про можливість позбавлення прав
    • Нова мода серед українців: купують квартири не для життя
    • Балістичний удар по Дніпру: що відомо про наслідки атаки
    • Відстрочка від мобілізації: чи мають на неї право адвокати
    • Китай не промовчав: як у Пекіні відповіли на плани Кремля щодо війни
    • Виплати під час війни: чи отримають українці, що не виїжджали
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Дуже просто приготувати: рецепт млинців із яєчних білків

    Дуже просто приготувати: рецепт млинців із яєчних білків

    Ольга СтепановаОльга Степанова31 Липня 2024, 18:382 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Ці млинці виходять невеликими та пишними. Вони ідеально підходять для перекусу або для сніданку. Рецептом поділилися на сайті Buonissimo.

    Ви можете приправити їх чим завгодно. Кленовий сироп, мед, варення чи свіжі фрукти, або просто посипте їх цукровою пудрою.

    Інгредієнти дуже прості, але їх можна замінити на свій смак. Щоб надати м’яким млинцям солодшого присмаку, використовуйте мигдальне або кокосове молоко, у будь-якому разі змішуючи його з невеликою кількістю незбираного молока.

    Наостанок, щоб зберегти млинці, нагадуємо, що їх цілком можна заморозити та зберігати в морозильній камері кілька місяців.

    Млинці з яєчних білків

    Інгредієнти:

    • яєчні білки — 200 г;
    • борошно — 90 г;
    • розпушувач — 1 ч. л.;
    • рослинна олія;
    • цукор 20 г;
    • цукрова пудра — за смаком.

    У мисці перемішайте цукор і яєчні білки, не збиваючи їх. Коли почнуть з’являтися бульбашки, додайте борошно і розпушувач, поки не вийде рідке тісто (якщо воно занадто рідке, можна додати ще 20 г борошна).

    Налийте трохи олії в сковороду з антипригарним покриттям і нагрійте її на помірному вогні.

    Коли олія нагріється, влийте ополоником трохи тіста, воно розподілиться на сковорідці й залиште готуватися на кілька хвилин.

    Коли на поверхні з’являться бульбашки, можна перевернути млинець і смажити на іншому боці протягом кількох хвилин. Подавайте млинці, поки вони ще гарячі, посипавши цукровою пудрою.

    млинці перекус рецепт

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Україну знову накриють дощі та грози

    13:00

    Авокадо без помилок: як за 3 секунди визначити стиглий плід

    12:58

    Аварійка замість слова “дякую”: що каже МВС про можливість позбавлення прав

    12:44

    Нова мода серед українців: купують квартири не для життя

    12:25

    Балістичний удар по Дніпру: що відомо про наслідки атаки

    12:05

    Відстрочка від мобілізації: чи мають на неї право адвокати

    12:00

    Китай не промовчав: як у Пекіні відповіли на плани Кремля щодо війни

    11:50

    Виплати під час війни: чи отримають українці, що не виїжджали

    11:36

    Важливо для вступників: скільки “живе” результат НМТ і як його використати

    11:23

    5 продуктів молодості: що стоїть за «вічною свіжістю»

    11:11
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.