Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • У Туреччині знайшли стародавню фреску, що доводить ключовий біблійний мотив про Ісуса
    • Зимові віруси атакують: експерт назвав 6 змін, які рятують імунітет
    • Де тепло і сонячно в січні: п’ять найкращих напрямків, щоб погрітися
    • Блекаут в Україні: експерт пояснив, від чого залежить колапс
    • Вступ України до ЄС до 2027 року дипломати назвали ” нісенітницею”
    • Настає вирішальний момент для України: чому Стубб скасував візит до США та приїде до Берліна
    • США скасовують санкції проти білоруського калію — ЗМІ Білорусі цитують посланця Трампа
    • Землю накрила магнітна буря “червоного” рівня: як покращити самопочуття
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Дуже просто приготувати: рецепт млинців із яєчних білків

    Дуже просто приготувати: рецепт млинців із яєчних білків

    Ольга СтепановаОльга Степанова31 Липня 2024, 18:382 Mins Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Ці млинці виходять невеликими та пишними. Вони ідеально підходять для перекусу або для сніданку. Рецептом поділилися на сайті Buonissimo.

    Ви можете приправити їх чим завгодно. Кленовий сироп, мед, варення чи свіжі фрукти, або просто посипте їх цукровою пудрою.

    Інгредієнти дуже прості, але їх можна замінити на свій смак. Щоб надати м’яким млинцям солодшого присмаку, використовуйте мигдальне або кокосове молоко, у будь-якому разі змішуючи його з невеликою кількістю незбираного молока.

    Наостанок, щоб зберегти млинці, нагадуємо, що їх цілком можна заморозити та зберігати в морозильній камері кілька місяців.

    Млинці з яєчних білків

    Інгредієнти:

    • яєчні білки — 200 г;
    • борошно — 90 г;
    • розпушувач — 1 ч. л.;
    • рослинна олія;
    • цукор 20 г;
    • цукрова пудра — за смаком.

    У мисці перемішайте цукор і яєчні білки, не збиваючи їх. Коли почнуть з’являтися бульбашки, додайте борошно і розпушувач, поки не вийде рідке тісто (якщо воно занадто рідке, можна додати ще 20 г борошна).

    Налийте трохи олії в сковороду з антипригарним покриттям і нагрійте її на помірному вогні.

    Коли олія нагріється, влийте ополоником трохи тіста, воно розподілиться на сковорідці й залиште готуватися на кілька хвилин.

    Коли на поверхні з’являться бульбашки, можна перевернути млинець і смажити на іншому боці протягом кількох хвилин. Подавайте млинці, поки вони ще гарячі, посипавши цукровою пудрою.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    млинці перекус рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    У Туреччині знайшли стародавню фреску, що доводить ключовий біблійний мотив про Ісуса

    16:13

    Зимові віруси атакують: експерт назвав 6 змін, які рятують імунітет

    16:04

    Де тепло і сонячно в січні: п’ять найкращих напрямків, щоб погрітися

    15:55

    Блекаут в Україні: експерт пояснив, від чого залежить колапс

    15:46

    Вступ України до ЄС до 2027 року дипломати назвали ” нісенітницею”

    15:34

    Настає вирішальний момент для України: чому Стубб скасував візит до США та приїде до Берліна

    15:28

    США скасовують санкції проти білоруського калію — ЗМІ Білорусі цитують посланця Трампа

    15:14

    Землю накрила магнітна буря “червоного” рівня: як покращити самопочуття

    14:59

    Сюрприз з 1930-х: подружжя знайшло таємну кімнату під час ремонту

    13:51

    Дієтологиня розповіла, які продукти краще їсти взимку — наука проти міфів

    13:37
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.