Важко знайти людину, яка б не любила смажену картоплю. Попри те, що приготування цієї страви здається неймовірно простим, завжди існують способи удосконалити її.
Блогерка misojenkitchen опублікувала у TikTok власний рецепт хрусткої, розсипчатої картоплі. Відео вже набрало 184 тисячі вподобань та понад 20 тисяч поширень. Головною хитрістю цього рецепту є курячий бульйон – вам треба відварити в ньому картоплю, перш ніж починати смажити.
Авторка відео очищає маленьку картоплю та залишає варитися у курячому бульйоні. Потім вона дістає її з каструля, трясе й оббиває в мисці, щоб зробити більш пухкою, та приправляє часниковою приправою, цибулевим порошком, сіллю, чорним перцем та розмарином.
Смажити картоплю треба на олії, перевертаючи кожні 15-20 хвилин, щоб вона пропеклася з усіх боків. “Ця картопля завжди користується успіхом і розходиться за лічені секунди”, – додала блогерка.