Коли на дворі вирує справжня спека, організм починає буквально вимагати чогось освіжаючого і прохолодного. М’ятне морозиво з шоколадною крихтою – це те, що просто необхідно влітку.
Як приготувати такий освіжаючий десерт в Instagram розповіла фудблогерка з ніком anny.cooking. В результаті у вас вийде не тільки смачний та освіжаючий десерт, а ще й неймовірно красивий. А для того, щоб колір вийшов більш насиченим, можна додати 50 гр шпинату.
Інгредієнти
- Вершки 33% – 500 мл
- Згущене молоко – 300 гр
- М’ята – 50-80 гр
- Темний шоколад 56% – 90 гр
Спосіб приготування
1. Згущене молоко з’єднуємо із листям м’яти та збиваємо блендером.
2. Шоколад подрібнюємо в крихту.
3. Вершки збиваємо до стійких піків та додаємо до них вже зелене згущене молоко. Збиваємо на низьких обертах.
4. Додаємо шоколадну крихту. Перемішуємо лопаткою.
5. Викладаємо в контейнер та відправляємо заморожуватись.