• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Гетманцев висунув вимоги до Кабміну Свириденко: митниця, БЕБ, приватизація
    • Медведєв пригрозив Заходу превентивними ударами
    • На Чернігівщині курсант застрелив двох інструкторів на полігоні
    • Завершується ліквідація банку “Капітал”: у вкладників залишилось 30 днів
    • Верховна Рада затвердила склад нового Кабміну Свириденко
    • Маск звинуватив Трампа у спробі «містифікувати» правду у справі Епштейна
    • Польща обмежить доступ до житла для українців: що зміниться з листопада
    • Цукерберг постане перед судом через витік даних: позов акціонерів на $8 мільярдів
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » М’ятне морозиво із шоколадною крихтою: те, що треба у спеку

    М’ятне морозиво із шоколадною крихтою: те, що треба у спеку

    Ольга СтепановаОльга Степанова30 Червня 2024, 23:081 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Коли на дворі вирує справжня спека, організм починає буквально вимагати чогось освіжаючого і прохолодного. М’ятне морозиво з шоколадною крихтою – це те, що просто необхідно влітку.

    Як приготувати такий освіжаючий десерт в Instagram розповіла фудблогерка з ніком anny.cooking. В результаті у вас вийде не тільки смачний та освіжаючий десерт, а ще й неймовірно красивий. А для того, щоб колір вийшов більш насиченим, можна додати 50 гр шпинату.

    М’ятне морозиво із шоколадною крихтою: те, що треба у спекуІнгредієнти

    • Вершки 33% – 500 мл
    • Згущене молоко – 300 гр
    • М’ята – 50-80 гр
    • Темний шоколад 56% – 90 гр

    Спосіб приготування

    1. Згущене молоко з’єднуємо із листям м’яти та збиваємо блендером.

    2. Шоколад подрібнюємо в крихту.

    3. Вершки збиваємо до стійких піків та додаємо до них вже зелене згущене молоко. Збиваємо на низьких обертах.

    4. Додаємо шоколадну крихту. Перемішуємо лопаткою.

    5. Викладаємо в контейнер та відправляємо заморожуватись.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    морозиво рецепт спека

    Коментування закрито

    Читайте також

    Баклажани на зиму: два смачні рецепти, як у бабусі

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Останні новини
    Сьогодні

    Гетманцев висунув вимоги до Кабміну Свириденко: митниця, БЕБ, приватизація

    16:56

    Медведєв пригрозив Заходу превентивними ударами

    16:51

    На Чернігівщині курсант застрелив двох інструкторів на полігоні

    16:48

    Завершується ліквідація банку “Капітал”: у вкладників залишилось 30 днів

    16:44

    Верховна Рада затвердила склад нового Кабміну Свириденко

    16:39

    Маск звинуватив Трампа у спробі «містифікувати» правду у справі Епштейна

    16:07

    Польща обмежить доступ до житла для українців: що зміниться з листопада

    15:18

    Цукерберг постане перед судом через витік даних: позов акціонерів на $8 мільярдів

    14:32

    Баклажани на зиму: два смачні рецепти, як у бабусі

    14:27

    Знижка на комуналку у 2025: хто з українців платитиме на 50% менше

    14:24
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.