• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Окупанти масово перекидають військову техніку: на які напрямки
    • Виплати з інвалідності можуть скасувати: хто у зоні ризику
    • 5 дерев притягують блискавку як магніт: їх не можна садити на ділянці
    • Європа не хоче прогинатися перед Трампом: чи вдасться домовитися
    • Відкладіть чорні сандалі: названо топовий колір взуття цього літа
    • Вже і яблуко – делікатес: ціни на фрукти зробили новий ривок
    • У Росії обстріляли свій же військовий літак, але це був не Ту-160: з’ясувалися подробиці
    • В Ощадбанку пояснили, як саме зміняться ліміти на перекази з 1 червня
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Сезон полуниці — час для найсмачніших вареників: відмінно до сніданку, обіду та вечері

    Сезон полуниці — час для найсмачніших вареників: відмінно до сніданку, обіду та вечері

    Ольга СтепановаОльга Степанова30 Травня 2024, 16:092 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Сезон полуниці – саме час для різних страв із цією ягодою. Пропонуємо приготувати улюблені з дитинства вареники з полуницею.

    Цю українську страву люблять абсолютно всі. Ніжне тісто, соковита начинка — вареничками захочеться ласувати знову і знову. Їх можна подавати як основну страву або десерт на сніданок, обід або вечерю, обов’язково приправивши сметаною і рідким медом. Рецепт Shuba просто складається з невеликої кількості інгредієнтів. Еластичне тісто з борошна, яйця, води та солі легко робиться, а начинка із полуниці та цукру – ще легше.

    Як приготувати вареники з полуницею

    Інгредієнти на 5 порцій

    Для тіста:

    • борошно пшеничне — 400 г;
    • яйця курячі — 1 шт.;
    • вода — 125 г;
    • сіль — до свого смаку;
    • мед — 1 ст. л.

    Для начинки:

    • полуниця – 200 г;
    • цукор — 40 г.

    Спосіб приготування:

    1. Для приготування тіста борошно, що просіює, змішуємо з яйцем, сіллю і теплою водою. Замішуємо еластичне тісто і залишаємо відпочити на 10-15 хвилин.
    2. Тим часом миємо полуницю, сушимо її та видаляємо плодоніжки. Нарізаємо ягоду невеликими шматочками, посипаємо цукром і обережно перемішуємо.
    3. Через вказаний час тісто ділимо на дві частини. З кожної скочуємо ковбаску, нарізаємо шматочками та розкочуємо їх у кружечки.
    4. У середину кожного кружечка викладаємо начинку, з’єднуємо краї та защипаємо їх.
    5. Відправляємо заготовки в киплячу воду і варимо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи.
    вареники полуниця рецепт

    Читайте також

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Ресторатор з Неаполя назвав страви італійської кухні, які в Україні дуже переоцінені

    Останні новини
    Сьогодні

    Окупанти масово перекидають військову техніку: на які напрямки

    18:54

    Виплати з інвалідності можуть скасувати: хто у зоні ризику

    18:45

    5 дерев притягують блискавку як магніт: їх не можна садити на ділянці

    18:37

    Європа не хоче прогинатися перед Трампом: чи вдасться домовитися

    18:30

    Відкладіть чорні сандалі: названо топовий колір взуття цього літа

    18:21

    Вже і яблуко – делікатес: ціни на фрукти зробили новий ривок

    18:12

    У Росії обстріляли свій же військовий літак, але це був не Ту-160: з’ясувалися подробиці

    18:04

    В Ощадбанку пояснили, як саме зміняться ліміти на перекази з 1 червня

    17:55

    Китай постачає порох і спецхімію на військові заводи Росії: що з’ясувала СЗР

    17:46

    Кредитні ліміти у банках України б’ють нові рекорди: що відбувається

    17:38
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.