Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Що варто їсти для здоров’я кишківника: поради експертів
    • Курс євро і долара 14 грудня: скільки коштує валюта в обмінниках України сьогодні
    • В Україні автоматично поставлять на військовий облік 18-річних юнаків
    • Безкоштовне паркування у центрі Києва: хто має право
    • Жодних шансів для СЗЧ: мобілізованих чекає тотальний контроль
    • В університеті США сталася стрілянина, є загиблі і поранені: усі подробиці
    • Ізраїль заявив про ліквідацію високопоставленого командира ХАМАС у секторі Гази
    • З віком люди починають прокидатися раніше: лікарі розповіли, як це зупинити
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Сезон полуниці — час для найсмачніших вареників: відмінно до сніданку, обіду та вечері

    Сезон полуниці — час для найсмачніших вареників: відмінно до сніданку, обіду та вечері

    Ольга СтепановаОльга Степанова30 Травня 2024, 16:092 Mins Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Сезон полуниці – саме час для різних страв із цією ягодою. Пропонуємо приготувати улюблені з дитинства вареники з полуницею.

    Цю українську страву люблять абсолютно всі. Ніжне тісто, соковита начинка — вареничками захочеться ласувати знову і знову. Їх можна подавати як основну страву або десерт на сніданок, обід або вечерю, обов’язково приправивши сметаною і рідким медом. Рецепт Shuba просто складається з невеликої кількості інгредієнтів. Еластичне тісто з борошна, яйця, води та солі легко робиться, а начинка із полуниці та цукру – ще легше.

    Як приготувати вареники з полуницею

    Інгредієнти на 5 порцій

    Для тіста:

    • борошно пшеничне — 400 г;
    • яйця курячі — 1 шт.;
    • вода — 125 г;
    • сіль — до свого смаку;
    • мед — 1 ст. л.

    Для начинки:

    • полуниця – 200 г;
    • цукор — 40 г.

    Спосіб приготування:

    1. Для приготування тіста борошно, що просіює, змішуємо з яйцем, сіллю і теплою водою. Замішуємо еластичне тісто і залишаємо відпочити на 10-15 хвилин.
    2. Тим часом миємо полуницю, сушимо її та видаляємо плодоніжки. Нарізаємо ягоду невеликими шматочками, посипаємо цукром і обережно перемішуємо.
    3. Через вказаний час тісто ділимо на дві частини. З кожної скочуємо ковбаску, нарізаємо шматочками та розкочуємо їх у кружечки.
    4. У середину кожного кружечка викладаємо начинку, з’єднуємо краї та защипаємо їх.
    5. Відправляємо заготовки в киплячу воду і варимо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    вареники полуниця рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Що варто їсти для здоров’я кишківника: поради експертів

    10:45

    Курс євро і долара 14 грудня: скільки коштує валюта в обмінниках України сьогодні

    10:34

    В Україні автоматично поставлять на військовий облік 18-річних юнаків

    10:25

    Безкоштовне паркування у центрі Києва: хто має право

    10:14

    Жодних шансів для СЗЧ: мобілізованих чекає тотальний контроль

    10:04

    В університеті США сталася стрілянина, є загиблі і поранені: усі подробиці

    09:55

    Ізраїль заявив про ліквідацію високопоставленого командира ХАМАС у секторі Гази

    09:46

    З віком люди починають прокидатися раніше: лікарі розповіли, як це зупинити

    09:35

    Сьогодні в Україну увірвуться дощі та мокрий сніг

    09:26

    Професії майбутнього: ким стати після війни і чому “навчання все життя” стане нормою

    09:14
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.