Набридло готувати з огірків тільки хрумкий салат і холодний суп ? Тоді пропонуємо нафарширувати їх – і така закуска порадує не лише шлунок, а й око. А якщо приправити закуску кропом та часником — близьких за вуха не відтягнете.
Для такої пікантної закуски Shuba рекомендує вибирати величезні, але не дуже рідкі, тоді начинка не наповниться соком. Спробуйте цю незвичайну страву і захочеться готувати так завжди.
Як приготувати огірки, фаршировані фетою
Інгредієнти на 20 порцій:
- сир фета — 200 г;
- часник, зубчики – 1 шт.;
- рикота — 100 г;
- кріп, гілочка — 4 ст. л.;
- огірок — 2 шт.;
- перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Часник чистимо, пропускаємо через прес і відправляємо у кухонний комбайн. Туди ж відправляємо рикоту, кріп та фету. Все збиваємо до отримання однорідної густої ваги.
- Миємо та сушимо огірки. Розрізаємо їх навпіл уздовж, витягаємо та викидаємо насіння.
- Замість насіння у середину огірків викладаємо сирну суміш і розрівнюємо.
- Фаршировані огірки нарізаємо скибочками завтовшки 3 см. Посипаємо їх меленим перцем і прикрашаємо гілочками кропу.