Важко уявити наше життя без огірків. З ними виходять найсмачніші салати, також ми готуємо малосольні огірки.
Однак часто малосольних огірків доводиться дуже довго чекати. Сьогодні разом із “На пенсії” пропонуємо найшвидший рецепт приготування малосольних огірків. Вам точно сподобається цей рецепт — смачною можна буде ласувати вже через добу. Ну що, йдемо готувати?
Як приготувати швидкі малосольні огірки
Інгредієнти:
- 2 кг огірків;
- 1 часник;
- 2 пучки кропу;
- 2 столові ложки солі.
Спосіб приготування:
- Чистимо і нарізаємо невеликими пластинами або шматочками часник. Миємо, сушимо і подрібнюємо кріп.
- Огірки ретельно миємо та замочуємо у теплій воді на 1,5-2 години. Через зазначений час огірки укладаємо разом із кропом та часником у літрові банки. У кожну банку також відправляємо по 1 ст. л. солі.
- Банки з огірками заливаємо окропом, накриваємо кришкою і кілька разів перевертаємо банки, щоб розчинилася сіль.
- Після цього знімаємо кришку і залишаємо банки в кухні на добу.
- Після того, як огірки промаринуються, відправляємо їх на зберігання в холодильник.