Коли хочеться перекусити, не обов’язково виділяти на приготування увесь вільний час. Ми розповідали, як приготувати ліниві хачапурі. Тепер ділимось рецептом дуже смачних гарячих бутербродів.
Як їх приготувати, розповіли у кулінарному блозі cook_julija_simonchuk. Це ситно, смачно і надзвичайно ароматно. Ще й готувати легко.
Інгредієнти:
- тостовий хліб — 1 пачка;
- ковбаса — 300-400 г;
- сир моцарела — 200-300 г;
- помідор / 1-2 шт;
- сметана/майонез;
- кетчуп;
- зелень.
Спосіб приготування:
- Беремо миску, де буде зручно замішувати начинку. Ковбасу нарізаємо дрібним кубиком.
- Помідор теж нарізаємо та додаємо до ковбаси. Сир натираємо на тертці. Половину сиру додаємо до начинки, решту — відкладаємо.
- Додаємо сметану або майонез. Солимо, перчимо до смаку та перемішуємо.
- Шматочки нарізаного хліба викладаємо на деко, застелене пергаментом. Змащуємо його тоненьким шаром кетчупу.
- Наверх викладаємо начинку. Розподіляємо її рівномірно. Наверх викладаємо натертий сир.
- Запікаємо в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці впродовж 8-10 хвилин. Цього вистачить для зарум’янення.
Ці бутерброди найсмачніші гарячими. Ідеальний варіант для ситного сніданку або перекусу.