Яйця є дуже цінним, корисним та необхідним продуктом для організму. Готувати їх можна по-різному, але найкорисніші яйця – ті, при приготуванні яких залишається рідким жовток.
Кулінарка поділилася в Instagram, як правильно і швидко готувати смачні та корисні яйця пашот.
Як готувати яйця пашот
1. Яйця повинні бути свіжі, якщо вони не першої свіжості, то білок і у вас розпливеться у воді.
2. Воду можна підсолити і додати трохи оцту, так що білок швидше звернеться, але це не обов’язково, якщо у вас свіжі яйця.
3. Також слід зробити вир за допомогою ложки або вінчика, так готовий пашот буде гарної форми. Але дуже важливо, що потрібно на ситечко розбивати яйце і тоді вилити його в киплячу воду і з маленької висоти.