Протягом літа кожен із нас намагається виїхати на пікнік. Саме там можна сповна відчути всю насолоду цього періоду року та скуштувати смачний шашлик. А він, як відомо, ідеально смакує із різноманітними закусками.
Фудблогерка Ліза Глінська в Instagram запропонувала рецепт приготування хрумких малосольних огірків. Вони, на її думку, стануть чудовим доповненням до смаженого на мангалі м’яса.
Інгредієнти
- Огірки – 1 кг
- Сіль – 1 ст.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Часник – 4 зуб
- Кріп
Спосіб приготування
1. Цукор сіль та часник викладаємо у зип-пакет.
2. Огірки миємо, зрізаємо з них кінчики та також закладаємо у пакет.
3. Добре струшуємо декілька разів та відправляємо у холодильник на 10-12 годин.
4. Протягом цього асу декілька разів знову струшуємо та перевертаємо пакет, щоб огірки рівномірно просолились.