Щоб влітку почуватись добре та не створювати організму великі навантаження під час високих температур, потрібно вживати багато рідини. Звісно, можна пити просту воду, але ж буде набагато цікавіше та смачніше, якщо перетворити її на смачний напій.
Нещодавно шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво в Instagram продемонстрував свій улюблений літній освіжаючий напій. Нам виявився лимонад з кавуна, який готується досить легко.
Інгредієнти
- М’якоть кавуна – 800 гр
- Лимон – 1 шт
- Цукор – 100 гр
- М’ята – 5 гілочок
- Газована вода – 800 мл
- Лід
Спосіб приготування
1. М’якоть кавуна подрібнити блендером, процідити через сито.
2. Лимон нарізати напівкільцями, засипати цукром, перемішати виделкою та залишити на 10 хвилин.
3. Листя м’яти додати в глечик.
4. В глечик додати лимон з цукровим сиропом, мʼяту та кавуновий сік.
5. Додати кубики льоду.