• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • У США звільнили ключових прокурорів, які вели справи про штурм Капітолію
    • В Україні підвищать пенсії після дня народження: які суми доплат передбачені
    • На пляжах Одеси аншлаг: попри обстріли, туристів стало більше
    • “Нефункціональна, популістична”: нардепка Безугла розкритикувала Конституцію України
    • Росія стягує стратегічну авіацію до кордонів України: зафіксовано 10 літаків
    • В Україні з обігу зникнуть популярні банкноти: що зміниться для українців
    • В Україні зростає кількість справ за ухилення від мобілізації
    • Топ-5 простих способів швидко прочистити будь-який злив у домі
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Квашені яблука з медом та барбарисом на зиму: як замочити

    Квашені яблука з медом та барбарисом на зиму: як замочити

    Ольга СтепановаОльга Степанова25 Серпня 2024, 19:321 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    В Україні досить часто господині влітку готують квашені яблука для того, щоб взимку на стіл подати смачну закуску. Вони не тільки смачні, але і містять просто величезну кількість вітамінів.

    Як приготувати квашені яблука, щоб були тверді та смачні, в Instagram розповіла фудблогерка Вікторія Петренко. Під час їх приготування вона використовувала мед та барбарис, що зробити страву ще більш смачною.

    Інгредієнти

    • Сіль – 2 ч.л.
    • Мед – 4 ч.л.
    • Холодна вода – 2 л
    • Яблука пізніх сортів
    • Барбарис – 1 ч.л.
    • Гірчичний порошок – 1 ч.л.

    Спосіб приготування

    1. У миску кладемо сіль, мед, заливаємо холодною водою і перемішуємо до повного розчинення.

    2. У банки накладаємо яблука пізніх сортів, додаємо барбарис, або листя вишні чи смородини, гірчичний порошок і заливаємо розсолом до верху.

    3. Накриваємо кришкою і ставимо у тепле місце на 3-4 дні.

    4. Якщо потрібно доливаємо розсіл. Потім переносимо у холод на 1-1,5 місяці.

    барбарис квашені яблука рецепт

    Читайте також

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    HRWS
    Останні новини
    28 Червня

    У США звільнили ключових прокурорів, які вели справи про штурм Капітолію

    20:36

    В Україні підвищать пенсії після дня народження: які суми доплат передбачені

    20:01

    На пляжах Одеси аншлаг: попри обстріли, туристів стало більше

    19:57

    “Нефункціональна, популістична”: нардепка Безугла розкритикувала Конституцію України

    19:50

    Росія стягує стратегічну авіацію до кордонів України: зафіксовано 10 літаків

    19:45

    В Україні з обігу зникнуть популярні банкноти: що зміниться для українців

    19:42

    В Україні зростає кількість справ за ухилення від мобілізації

    19:38

    Топ-5 простих способів швидко прочистити будь-який злив у домі

    18:44

    Які рослини найчастіше приваблюють шкідників і комах у саду: перелік культур та поради

    18:39

    Електромобіль Tesla самостійно проїхав від заводу до нового власника без водія

    14:00
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.