Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Гуляйполе під загрозою: у DeepState заявили про ризик втрати міста через саботаж
    • У Туреччині впав російський безпілотник: ведеться розслідування
    • Що загрожує чоловікам без «Резерв+»: роз’яснення юриста, які мало кого потішать
    • До 34 тисяч за поїздку: в Україні посилюють відповідальність для водіїв
    • Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються
    • Селян налякали податком на воду: що насправді готують для власників криниць
    • Як особи з інвалідністю можуть збільшити свою пенсію на 1000 гривень
    • Хотіла воскресити собаку за $50 тис.: американка зізналася, чому це була помилка
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як приготувати дуже смачні яйця-пашот із додатковим інгредієнтом від Гордона Рамзі

    Як приготувати дуже смачні яйця-пашот із додатковим інгредієнтом від Гордона Рамзі

    Ткаченко ВалентинаТкаченко Валентина25 Січня 2025, 19:222 Mins Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Мільйони людей люблять їсти яйця. У вареному або смаженому вигляді, на сніданок, обід або вечерю – неважливо. При цьому є безліч рецептів, які досить складно втілити в життя. Особливо це стосується яйця пашот. Адже складно домогтися, щоб білок був щільним, а жовток залишався рідким. Це справжня навичка, яку багато хто хоче освоїти.

    Завдяки відомому шеф-кухарю Гордону Рамзі, ми можемо стати ближче до ідеального результату, пише Express. За його словами, весь секрет у додаванні простого інгредієнта у воду під час приготування яєць-пашот.

    Він поділився своїм методом у TikTok, і кулінари-початківці зраділи, що він нарешті розкрив свій секрет. Для початку, за його словами, потрібно довести воду до легкого кипіння.

    Потім злегка посолити воду і додати трохи оцту. За словами Гордона, це “зміцнює” білок, а також обволікає білок навколо жовтка. Перед тим як додати яйце, акуратно розмішайте воду.

    “Візьміть яйце і дуже обережно розбийте його в миску. Це дасть змогу акуратно опустити його у воду. Що відбувається далі? Білок починає обволікати жовток, створюючи цей гарний пашот, який має вигляд майже як кулька моцарели. Тримайте воду в легкому кипінні, а потім зменшіть вогонь”, – заявив Рамзі.

    Потім потрібно перевернути яйце так, щоб красивий бік опинився нагорі. Дуже обережно потрібно вийняти його на паперовий рушник, потім акуратно використовувати ложку.

    Папір допоможе увібрати зайву воду.

    У відео Гордон не згадує, скільки часу потрібно для приготування яйця-пашот. Однак більшість експертів рекомендують готувати його близько трьох хвилин, щоб білок був щільним, а жовток рідким.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    гордон рамзі рецепт яйце-пашот
    She Womo
    Останні новини
    19 Грудня

    Гуляйполе під загрозою: у DeepState заявили про ризик втрати міста через саботаж

    21:05

    У Туреччині впав російський безпілотник: ведеться розслідування

    21:04

    Що загрожує чоловікам без «Резерв+»: роз’яснення юриста, які мало кого потішать

    21:02

    До 34 тисяч за поїздку: в Україні посилюють відповідальність для водіїв

    21:00

    Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються

    20:59

    Селян налякали податком на воду: що насправді готують для власників криниць

    20:56

    Як особи з інвалідністю можуть збільшити свою пенсію на 1000 гривень

    20:51

    Хотіла воскресити собаку за $50 тис.: американка зізналася, чому це була помилка

    20:51

    В Україні суттєво підвищать зарплати: кому платитимуть більше з 1 січня 2026 року

    20:50

    Чому “Орешник” із Білорусі не долетить до Києва: експерти розвінчали головний міф

    20:48
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.