Класичний салат з крабових паличок знайомий нам з дитинства і досі часто зустрічається на столах під час сімейних посиденьок чи свят. Як правило, ми готуємо страву з крабових паличок, яєць, консервованої кукурудзи, цибулі, рису, огірків і додаємо зелень, сіль та спеції до смаку.
Але сьогодні ми разом із “Главредом” здивуємо вас незвичайною стравою. Для такого салату вам знадобляться несподівані, але найпростіші інгредієнти. В результаті за кілька хвилин у вас вийде смачний та ніжний салат “Клеопатра”, який захопить і вас, і близьких, і друзів.
Як приготувати салат з крабових паличок “Клеопатра”
Інгредієнти:
- крабові палички — 1 упаковка (300 г);
- мариновані гриби — 250 г;
- консервовані ананаси — 200 г;
- маслини без кісточок — 10 шт.;
- цибуля червона — 1 шт.;
- оцет — 1 ложка для маринаду;
- майонез — 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та відправляємо у невелику миску. Туди ж додаємо оцет, цукор і залишити на 5-6 хвилин, щоб цибуля промаринувалась.
- Із консервованих ананасів зливаємо сік, самі ананаси нарізаємо невеликими кубиками.
- Якщо мариновані гриби великі, ріжемо їх навпіл.
- Крабові палички чистимо і нарізаємо кубиками.
- Підготовлені ананаси, гриби та крабові палички змішуємо у салатнику. Додаємо до них цибулю. На смак додаємо сіль та спеції, заправляємо майонезом та подаємо до столу.