Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Жорін розповів, як може закінчитися війна
    • Скандал у коледжі: українку змушували вчити російську мову
    • Китай заморозив активи оборонних гігантів США через Тайвань: що це означає для світу
    • Штраф до 31 грудня: українці відбиратимуть гроші за яскраве святкування Нового 2026 року
    • Від Відня до Дамаску: Economist назвав найкращі та найгірші міста світу для життя у 2025 році
    • Прощавай, 24-годинна доба: коли на Землі день триватиме 25 годин
    • Зеленський розкрив хитрість Путіна, яку той хоче реалізувати на виборах в Україні
    • Хлопці з нерухомості хочуть укласти угоду і забратися: Ходжес про ризики переговорів з РФ
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Млинцеві суші: рецепт простої закуски з рибою та сиром

    Млинцеві суші: рецепт простої закуски з рибою та сиром

    Ольга СтепановаОльга Степанова24 Грудня 2023, 15:051 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо любите суші, але бажання варити рис і возитися із закручуванням рулетів у вас немає, найкраще рішення — млинцеві суші. Готуються вони набагато простіше, ніж оригінальна страва, і виходять дуже смачними. Як приготувати цю закуску, яка, до речі, цілком підійде і для святкового столу, розповіли в блозі “Рецепты каждый день”.

    Млинцеві суші

    Інгредієнти:

    Для млинців:

    • молоко — 0,5 літра;
    • рослинна олія — 3 ст. л;
    • борошно — 9 ст. л. без гірки;
    • яйце — 1 шт;
    • цукор — 0,5 ч. л.

    Для начинки:

    • червона риба — 100 г;
    • огірок — 1 шт;
    • вершковий сир — 100 г.

    Спосіб приготування:

    Усі інгредієнти для тіста добре перемішати, щоб не було грудочок, дати йому постояти хвилин 15–20, знову все перемішати і посмажити тоненькі млинці.

    Червону рибу порізати тонкими смужками. Огірок розрізати вздовж на 6–8 частин. За бажання можна очистити його від шкірки.

    На кожен остиглий млинець смугою викласти вершковий сир, рибу й огірок. Згорнути рулетом. Відправити в холодильник на годину, після чого розрізати готові млинці на кружальця і викласти на блюдо.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    млинці рецепт рыба суші сыр
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Жорін розповів, як може закінчитися війна

    20:14

    Скандал у коледжі: українку змушували вчити російську мову

    20:02

    Китай заморозив активи оборонних гігантів США через Тайвань: що це означає для світу

    19:56

    Штраф до 31 грудня: українці відбиратимуть гроші за яскраве святкування Нового 2026 року

    19:47

    Від Відня до Дамаску: Economist назвав найкращі та найгірші міста світу для життя у 2025 році

    19:36

    Прощавай, 24-годинна доба: коли на Землі день триватиме 25 годин

    19:27

    Зеленський розкрив хитрість Путіна, яку той хоче реалізувати на виборах в Україні

    19:15

    Хлопці з нерухомості хочуть укласти угоду і забратися: Ходжес про ризики переговорів з РФ

    19:06

    Зеленський зробив заяви про компроміси, заради припинення вогню

    18:56

    Українцям заплатять кешбек одразу за два місяці: в Дії зробили заяву

    18:47
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.