Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Українців штрафуватимуть за Новий рік: за що покарають, на скільки і чому
    • Боїться води, як кіт: чому стелс-бомбардувальнику B-2 було важко літати в дощ
    • На Рівненщині прцівник ТЦК “залив” газом обличчя матері з дитиною на руках (ВІДЕО)
    • Мар’яна Безугла розкритикувала українські ЗМІ
    • П’ять циліндрів і понад 200 сил: в Італії представили унікальний двигун для мотоциклів
    • Будуть перевіряти вік: пенсіонерів суворо попередили
    • Люті морози вдарили по Росії: люди не можуть вийти з дому
    • Google вперше дозволить користувачам поміняти свою адресу пошти Gmail
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Млинцеві суші: рецепт простої закуски з рибою та сиром

    Млинцеві суші: рецепт простої закуски з рибою та сиром

    Ольга СтепановаОльга Степанова24 Грудня 2023, 15:051 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо любите суші, але бажання варити рис і возитися із закручуванням рулетів у вас немає, найкраще рішення — млинцеві суші. Готуються вони набагато простіше, ніж оригінальна страва, і виходять дуже смачними. Як приготувати цю закуску, яка, до речі, цілком підійде і для святкового столу, розповіли в блозі “Рецепты каждый день”.

    Млинцеві суші

    Інгредієнти:

    Для млинців:

    • молоко — 0,5 літра;
    • рослинна олія — 3 ст. л;
    • борошно — 9 ст. л. без гірки;
    • яйце — 1 шт;
    • цукор — 0,5 ч. л.

    Для начинки:

    • червона риба — 100 г;
    • огірок — 1 шт;
    • вершковий сир — 100 г.

    Спосіб приготування:

    Усі інгредієнти для тіста добре перемішати, щоб не було грудочок, дати йому постояти хвилин 15–20, знову все перемішати і посмажити тоненькі млинці.

    Червону рибу порізати тонкими смужками. Огірок розрізати вздовж на 6–8 частин. За бажання можна очистити його від шкірки.

    На кожен остиглий млинець смугою викласти вершковий сир, рибу й огірок. Згорнути рулетом. Відправити в холодильник на годину, після чого розрізати готові млинці на кружальця і викласти на блюдо.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    млинці рецепт рыба суші сыр
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Українців штрафуватимуть за Новий рік: за що покарають, на скільки і чому

    22:31

    Боїться води, як кіт: чому стелс-бомбардувальнику B-2 було важко літати в дощ

    22:22

    На Рівненщині прцівник ТЦК “залив” газом обличчя матері з дитиною на руках (ВІДЕО)

    22:13

    Мар’яна Безугла розкритикувала українські ЗМІ

    22:05

    П’ять циліндрів і понад 200 сил: в Італії представили унікальний двигун для мотоциклів

    21:54

    Будуть перевіряти вік: пенсіонерів суворо попередили

    21:45

    Люті морози вдарили по Росії: люди не можуть вийти з дому

    21:37

    Google вперше дозволить користувачам поміняти свою адресу пошти Gmail

    21:30

    Студентів змусять лишатися в Україні: вигадали новий стимул

    21:21

    Путін бере криптовалюту під свій контроль: як в РФ вирішили змінити світові правила

    21:13
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.