• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Масштабна нічна атака дронів на Київ: є руйнування та поранені
    • До 1 липня українці можуть подати заяву на 10 000 грн допомоги
    • З липня ТЦК запускають нову систему оплати штрафів: що зміниться
    • ШІ в небі: Китай запускає дрон, який керує армією безпілотників
    • РФ заробляє на війні Ізраїлю та Ірану: ціни на російську нафту різко зросли
    • Радіобіологи оцінили ризики радіації після ударів по ядерній інфраструктурі Ірану
    • У Раді обговорюють підозрілі поставки пального через Грецію та Туреччину
    • Соціологи назвали головні причини падіння довіри до Зеленського
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Котлети виходять сухими та твердими: що не можна додавати у фарш

    Котлети виходять сухими та твердими: що не можна додавати у фарш

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина23 Грудня 2024, 09:001 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо ви хочете приготувати м’які, ароматні та винятково соковиті котлети, є два найпоширеніші інгредієнти, яких слід уникати додавання до суміші для рубленого м’яса.

    Ці інгредієнти, які часто використовуються багатьма домашніми кухарями, можуть зробити котлети сухими та жорсткими, а не ніжними та смачними.

    Перший інгредієнт, який слід виключити, – це яєчний білок. Хоча яйця зазвичай додаються для того, щоб зв’язати котлети та зберегти їхню форму, яєчний білок може мати протилежний ефект.

    Під час смаження яєчний білок згортається і вбирає вологу, залишаючи котлети сухими. Оскільки м’ясо вже багате на білок, яєчний білок не потрібен. Замість цього можна додати тільки жовток. Він містить здебільшого жири, які посилюють соковитість і ніжність котлет.

    Другий інгредієнт, якого слід уникати, – це хліб, замочений у молоці. Хоча замочування хліба є звичайною практикою для пом’якшення котлет, молоко містить білки, які також можуть вплинути на текстуру січеного м’яса. Найкраща альтернатива – замочування хліба у звичайній воді.

    Важливо використовувати хліб у міру, оскільки додавання занадто великої кількості може негативно вплинути на смак і текстуру. Хороше співвідношення – близько 250 грамів білого хліба на 1 кілограм м’яса. Використання правильної кількості забезпечує економічну ефективність без шкоди для якості страви.

    котлети фарш

    Читайте також

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    Літній рецепт: хрусткі огірки всього за одну годину

    Останні новини
    Сьогодні

    Масштабна нічна атака дронів на Київ: є руйнування та поранені

    01:15

    До 1 липня українці можуть подати заяву на 10 000 грн допомоги

    01:07

    З липня ТЦК запускають нову систему оплати штрафів: що зміниться

    00:57

    ШІ в небі: Китай запускає дрон, який керує армією безпілотників

    00:50
    16 Червня

    РФ заробляє на війні Ізраїлю та Ірану: ціни на російську нафту різко зросли

    22:26

    Радіобіологи оцінили ризики радіації після ударів по ядерній інфраструктурі Ірану

    22:13

    У Раді обговорюють підозрілі поставки пального через Грецію та Туреччину

    22:03

    Соціологи назвали головні причини падіння довіри до Зеленського

    21:56

    ТЦК можуть дістати ухилянтів навіть у Європі та США

    21:22

    Чехія використовує українських мігрантів як дешеву робочу силу

    21:18
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.