• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Зеленський відповів на заклик Трампа віддати Крим
    • Кому з пенсіонерів доведеться повертати гроші державі
    • До капітуляції один крок: озвучено прогноз зустрічі Зеленського та Трампа
    • Де ще, крім України, українська мова є офіційною
    • Науковці винайшли більш точний спосіб оцінки біологічного віку людини
    • Чи законне внесення даних про порушення військового обліку в “Оберіг” та “Резерв+”
    • Квартири в Києві відчутно здорожчали: які тепер ціни
    • У Білому домі оприлюднили розклад зустрічі Трампа із Зеленським та лідерами ЄС
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Котлети виходять сухими та твердими: що не можна додавати у фарш

    Котлети виходять сухими та твердими: що не можна додавати у фарш

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина23 Грудня 2024, 09:001 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо ви хочете приготувати м’які, ароматні та винятково соковиті котлети, є два найпоширеніші інгредієнти, яких слід уникати додавання до суміші для рубленого м’яса.

    Ці інгредієнти, які часто використовуються багатьма домашніми кухарями, можуть зробити котлети сухими та жорсткими, а не ніжними та смачними.

    Перший інгредієнт, який слід виключити, – це яєчний білок. Хоча яйця зазвичай додаються для того, щоб зв’язати котлети та зберегти їхню форму, яєчний білок може мати протилежний ефект.

    Під час смаження яєчний білок згортається і вбирає вологу, залишаючи котлети сухими. Оскільки м’ясо вже багате на білок, яєчний білок не потрібен. Замість цього можна додати тільки жовток. Він містить здебільшого жири, які посилюють соковитість і ніжність котлет.

    Другий інгредієнт, якого слід уникати, – це хліб, замочений у молоці. Хоча замочування хліба є звичайною практикою для пом’якшення котлет, молоко містить білки, які також можуть вплинути на текстуру січеного м’яса. Найкраща альтернатива – замочування хліба у звичайній воді.

    Важливо використовувати хліб у міру, оскільки додавання занадто великої кількості може негативно вплинути на смак і текстуру. Хороше співвідношення – близько 250 грамів білого хліба на 1 кілограм м’яса. Використання правильної кількості забезпечує економічну ефективність без шкоди для якості страви.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    котлети фарш

    Читайте також

    Смачний делікатес: як приготувати домашню тушонку за перевіреним рецептом

    Повторити може кожен: який улюблений сніданок у принцеси Уельської Кейт

    Мариновані огірки “по-фінськи” на зиму: оригінальна закуска без додаткової стерилізації 

    Останні новини
    Сьогодні

    Зеленський відповів на заклик Трампа віддати Крим

    09:58

    Кому з пенсіонерів доведеться повертати гроші державі

    09:53

    До капітуляції один крок: озвучено прогноз зустрічі Зеленського та Трампа

    09:42

    Де ще, крім України, українська мова є офіційною

    09:37

    Науковці винайшли більш точний спосіб оцінки біологічного віку людини

    09:35

    Чи законне внесення даних про порушення військового обліку в “Оберіг” та “Резерв+”

    09:30

    Квартири в Києві відчутно здорожчали: які тепер ціни

    09:01

    У Білому домі оприлюднили розклад зустрічі Трампа із Зеленським та лідерами ЄС

    08:55

    DeepState підрахував, скільки території України захопила Росія за 1010 днів

    08:51

    Стало відомо, скільки коштуватиме світло в Україні з 1 жовтня

    08:36
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.