Навіть із курячого філе можна зробити ніжні та соковиті котлети. Усе, що потрібно, — правильно підібрати спеції та додати достатньо сиру.
Як розповідає Експерт із посиланням на фудблогера mil alexx, сир робить котлети соковитими навіть у духовці.
Інгредієнти:
- фарш із курячого філе – 500 г;
- яйце – 1 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- твердий сир – 40 г + 20 г для посипки;
- панірувальні сухарі – 3 ст. л.;
- молоко або нежирні вершки – 50 мл;
- сіль, перець, суміш спецій до фаршу.

Як готувати:
- Додайте у фарш яйце, сухарі, молоко, спеції, сіль і перець.
- Вичавіть зубчик часнику, всипте тертий сир (40 г) і вимішайте 2–3 хвилини.
- Вологими руками сформуйте котлети, викладіть на деко.
- Зверху посипте рештою тертого сиру.
- Запікайте у духовці при 180°С близько 25 хвилин.
Такий спосіб приготування гарантує ніжні та ароматні курячі котлети без сухості.
Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».
Читайте ЕКСПЕРТ у Google News
Підписатися
