Кабачки можна готувати по-різному: тушкувати з овочами, робити супи, пасту, соуси, аджику, ікру. Ще з них вийдуть дуже смачні пироги, запіканки, чебуреки, оладки, млинці.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних чебуреків з кабачків, з начинкою з шинки, з крем-сиром, овочами та зеленню.
Інгредієнти:
- 300 г. кабачка
- 1 яйце
- сіль, перець, часник
- 30-40 г сиру
- 2-3 ст. борошна
Для начинки:
- крем-сир
- листя салату
- шинка
- помідори
Спосіб приготування:
1. Кабачок натріть на тертці та добре відіжміть, додайте всі інгредієнти та замісіть однорідне тісто.
2. Викладіть тісто на застелене пергаментом деко по 1-2 ст.л. формуючи тоненькі млинці.
3. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Можна вже їсти як кабачкові оладки, але смачніше змастити крем-сиром і додати салат, шинку, помідор!