Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Як космонавти на МКС святкують Різдво та Новий рік 
    • Стало відомо, скільки відсотків ВВП віддаватиме Україна за борги у наступні 3 роки
    • Трохи більше хвилини до кінця світу: світ став ближчим до глобальної катастрофи
    • Apple закликає відмовитися від браузера Chrome — у чому проблема
    • Трамп відправив авіацію в район Венесуели: що відбувається
    • Оголошення в розшук ТЦК: кому не загрожує кримінальна відповідальність
    • Що варто їсти, аби уникнути похмілля: лікарка поділилася секретом
    • США запровадили заборону Китаю на імпорт дронів: як відреагував Пекін
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Смачніше, ніж деруни: золотисті цибуляники за 10 хвилин

    Смачніше, ніж деруни: золотисті цибуляники за 10 хвилин

    Романчук МиколаРоманчук Микола23 Березня 2025, 00:551 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Цибуля може бути не тільки доповненням до салатів, супів, а також і головним інгредієнтом при приготуванні дуже смачних цибулевих млинців.

    Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних цибуляників, які готуються простіше, ніж деруни.

    Рецепт страви

    Інгредієнти:

    • цибуля – 500г
    • зелена цибуля – 50 г
    • борошно – 100 г
    • яйця – 2 шт.
    • розпушувач для тіста – 1 ч. л.
    • сіль – 1 ч. л.
    • перець, спеції за смаком
    • соняшникова олія – 3 ст. л.

    Спосіб приготування:

    1. Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо і нарізаємо кубиками. Нашатковану цибулю заправляємо сіллю з перцем, перемініть все руками так, щоб вона пустиоа сік, і залишаємо маринуватися на 15 хвилин (обов’язково).

    2. З’єднайте цибулю з яйцями, зеленою цибулею. Додайте борошно з розпушувачем. Перемішайте борошняну суміш із цибулею.

    3. Ставимо сковороду на плиту, наливаємо олію і добре підігріваємо на середньому вогні. Зменшуємо вогонь і викладаємо цибуляники на сковороду. Смажте з кожного боку по 4-5 хвилин на невеликому вогні до золотистого кольору.

    4. Готові млинці викладаємо на паперові рушники та подаємо гарячими зі сметаною та шкварками.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    деруни рецепт цибулеві млинці
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Як космонавти на МКС святкують Різдво та Новий рік 

    16:05

    Стало відомо, скільки відсотків ВВП віддаватиме Україна за борги у наступні 3 роки

    15:54

    Трохи більше хвилини до кінця світу: світ став ближчим до глобальної катастрофи

    15:45

    Apple закликає відмовитися від браузера Chrome — у чому проблема

    15:37

    Трамп відправив авіацію в район Венесуели: що відбувається

    15:30

    Оголошення в розшук ТЦК: кому не загрожує кримінальна відповідальність

    15:21

    Що варто їсти, аби уникнути похмілля: лікарка поділилася секретом

    15:13

    США запровадили заборону Китаю на імпорт дронів: як відреагував Пекін

    15:04

    “Не продавайте EcoFlow”: в YASNO розповіли, скільки триватиме відновлення енергосистеми України

    14:55

    Безугла розкритикувала мирний план Зеленського з 20 пунктів: що не так

    14:46
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.