Раніше салат “Оселедець під шубою” дуже любили завдяки тому, що його могли їсти кілька днів, пише 24 Канал. Продукти були доступними, тож робили салату багацько, у глибокій салатниці, щоб ним могли наїстися всі члени родини.
Оселедець, картопля, варена морква, буряк та яйця пошарово викладалися й перемащувалися майонезом, який склададається з олії, а значить містить багато жиру і калорій. Тому ви повинні враховувати, що позитивно на вашу фігуру цей салат не вплине. А ще такий мікс може гарантувати вам печію, тому краще звернути увагу на корисніші салати.
Щоб не подавати до столу радянський салат, радимо вам приготувати цікавий та смачний салат, який сподобається кожній господині. Як приготувати святковий рецепт з риби та авокадо розповіла розповіла блогерка @anny.cooking. Цей салат стане відмінним варіантом для святкового столу.
Рецепт салату з рибою та авокадо
Для соусу вам знадобиться 3 ст.л. олії, 1 ст.л. соєвого соусу, 1 ч.л. французької гірчиці, 1 ч.л. меду і 1 ч.л. лимонного соку.
Спосіб приготування
- Крем-сир з’єднайте з вершками та підсоліть та за допомогою міксера збивайте до пишності та однорідності.
- Огірки наріжте слайсами та просушіть паперовим рушничком. Наповніть крем-сиром та загорніть в рулетики.
- Наріжте авокадо та підсмажте на грилі до золотистої скоринки.
- Для заправки з’єднайте олію, соєвий соус, французьку гірчицю, мед і лимонний сік. Все це добре збийте виделкою.
- Щоб зібрати салат викладайте руколу, томати чері, лосось, авокадо та огірки й полийте заправкою.