• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Назвали новий туристичний тренд, який ніхто не очікував
    • Путін не поїде на переговори між Україною та РФ у Туреччину,- Пєсков
    • Вашингтон не виключає жодного варіанту для припинення війни в Україні — держсекретар Рубіо
    • Назвали простий спосіб зрозуміти, чи зможете ви дожити до 100 років
    • Після зниження тарифів: Tesla відновлює імпорт з Китаю для запуску нових моделей
    • Неочікувано: кого з жінок можуть мобілізувати вже цього року
    • Переговори щодо України у Стамбулі відбудуться без головних учасників
    • В Україні відновлять обов’язкову військову підготовку для студентів-медиків
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Десерт “Павлова”: рецепт класичного смаколика 

    Десерт “Павлова”: рецепт класичного смаколика 

    Ольга СтепановаОльга Степанова21 Липня 2024, 22:042 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Кондитери Нової Зеландії та Австралії й досі сперечаються, на чиїй Батьківщині вперше приготували цей десерт.

    Чим він такий особливий? Раджу приготувати, аби відчути смакову насолоду від повітряної текстури.

     Інгредієнти:

    • Білок — 3 шт,

    • Сік лимону — 5 г,

    • Цукор — 90 г,

    • Цукрова пудра — 90 г,

    • Крохмаль кукурудзяний — 5 г.

     Курд:

    • Сік лимону та апельсину — 90 г,

    • Цукор — 125 г,

    • Жовтки — 3 шт,

    • Крохмаль — 5 г,

    • Вершкове масло — 90 г,

    • Цедра лимона та апельсина — 5 г.

     Крем:

    • Крем сир — 100 г,

    • Вершки 33% — 150 г,

    • Цукрова пудра — 40 г.

     Приготування:

    1. Білок змішати з лимонним соком та збивати стаціонарним міксером на середній швидкості протягом 20 хвилин, до утворення пишної маси.

    2. До білків додати наступні інгредієнти: цукор, цукрову пудру та крохмаль. Продовжувати збивати до утворення глянцевої маси.

    3. Викласти білки на пергамент, зробити заглиблення та випікати 3 години при 80°

    4. Жовтки змішати з цукром, додати сік, цедру, крохмаль, перемішати та додавши вершкове масло, закрити на паровій бані. Потім вкрити плівкою в “контакт”.

    5. Крем сир, вершки та пудру обʼєднати в єдину масу.

    6. На готовий десерт викласти крем, зверху курд та прикрасити ягодами.

    Смакувати краще ложкою.

    десерт павлова кондитери рецепт

    Читайте також

    Суп із хрущів: який смак має древній європейський делікатес з комах

    Смачні та хрусткі: 8 найкращих сортів огірків для консервації

    Овес замість тіста: десерт, який підкорив TikTok за добу — ідеальний для сніданку

    Останні новини
    Сьогодні

    Назвали новий туристичний тренд, який ніхто не очікував

    12:57

    Путін не поїде на переговори між Україною та РФ у Туреччину,- Пєсков

    12:44

    Вашингтон не виключає жодного варіанту для припинення війни в Україні — держсекретар Рубіо

    12:33

    Назвали простий спосіб зрозуміти, чи зможете ви дожити до 100 років

    12:24

    Після зниження тарифів: Tesla відновлює імпорт з Китаю для запуску нових моделей

    12:13

    Неочікувано: кого з жінок можуть мобілізувати вже цього року

    12:00

    Переговори щодо України у Стамбулі відбудуться без головних учасників

    11:48

    В Україні відновлять обов’язкову військову підготовку для студентів-медиків

    11:45

    До 10 годин без світла щодня: українців готують до повернення жорстких графіків

    11:40

    ТОП- 3 авто 2025 року, яких краще уникати: найгірші моделі за надійністю

    11:29
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.