Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
    • Уся техніка Apple різко злетить у ціні уже на початку 2026 року, – інсайдер
    • Нові сигнали від Путіна: з “Радіостанції Судного дня” надійшло 15 загадкових повідомлень
    • Ліки за “зимову тисячу”: які препарати і в яких аптеках можна купити
    • Як позбутися зимового безсоння: вчені розкрили метод
    • Третина громадян вважають Україну безнадійно корумпованою – КМІС
    • Папа Римський став одним із найстильніших людей 2025 року: топ-5 образів Лева XIV, які вразили журнал Vogue
    • До України йде антициклон Frieda: як зміниться погода
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

    На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина20 Вересня 2024, 09:281 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви. Вона виходить зовсім не такою, якою подають в ресторанах.

    Італійська шеф-кухарка Анджела Хартнетт розповіла, що люди роблять неправильно, коли готують ці страви вдома, пише Express.

    Одна з поширених помилок – використання неправильного типу макаронних виробів для приготування страви.

    У подкасті The Dish співведучий Нік Грімшоу запитав її та голівудського актора Стенлі Туччі, що їх найбільше дратує в інтерпретаціях італійської кухні. Хартнетт відповіла, що для неї це вершки в карбонарі.

    Традиційна італійська карбонара готується з яєць і сиру. Інгредієнти додають до гарячих макаронів і перемішують, щоб вийшов соус, схожий на крем. Туччі ж не любить, коли у цій страві забагато соусу.

    Серед інших “категоричних ні” Хартнетт також використання у спагеті болоньєзе попередньо натертого пармезану та заздалегідь відварених макаронів.

    Шеф-кухарка пригадала, як у молодості вона була в гостях у когось та побачила натертий на дрібній тертці сир.

    “Пам’ятаю, коли я навчалася в коледжі, хтось приніс попередньо натертий пармезан в одному з тих пластикових контейнерів, а я була таким снобом. Я думала: “Боже мій”. До того ж, люди попередньо відварюють макарони і освіжають їх у холодній воді”, – додала Хартнетт.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    господиня паста рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло

    14:38

    Уся техніка Apple різко злетить у ціні уже на початку 2026 року, – інсайдер

    14:31

    Нові сигнали від Путіна: з “Радіостанції Судного дня” надійшло 15 загадкових повідомлень

    14:22

    Ліки за “зимову тисячу”: які препарати і в яких аптеках можна купити

    14:13

    Як позбутися зимового безсоння: вчені розкрили метод

    14:05

    Третина громадян вважають Україну безнадійно корумпованою – КМІС

    13:47

    Папа Римський став одним із найстильніших людей 2025 року: топ-5 образів Лева XIV, які вразили журнал Vogue

    13:39

    До України йде антициклон Frieda: як зміниться погода

    13:32

    Стало відомо, скільки українців підтримують проведення виборів під час війни

    13:23

    В Україні вкрали 600 млн грн на ремонті техніки для ЗСУ: як діяла схема

    13:14
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.