Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Трамп оголосив газету The New York Times загрозою національній безпеці для США
    • У Росії відкрито «засвітили» двійника Путіна: де проколовся Кремль
    • ТЦК не має повноважень обмежувати свободу людини – військовий омбудсмен
    • Вбиця кишківника зовсім поруч: названо найгірший перекус
    • “Я хочу піти і бути вільним, жити”: ухилянти розповіли CNN, як втекли з України
    • Норвегія розробляє плани евакуації населення поблизу кордону з Росією — VG
    • Вчені з’ясували, чому мозок «вигорає» від соцмереж
    • Хмельниччина після атаки РФ: частина області без світла
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

    На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина20 Вересня 2024, 09:281 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви. Вона виходить зовсім не такою, якою подають в ресторанах.

    Італійська шеф-кухарка Анджела Хартнетт розповіла, що люди роблять неправильно, коли готують ці страви вдома, пише Express.

    Одна з поширених помилок – використання неправильного типу макаронних виробів для приготування страви.

    У подкасті The Dish співведучий Нік Грімшоу запитав її та голівудського актора Стенлі Туччі, що їх найбільше дратує в інтерпретаціях італійської кухні. Хартнетт відповіла, що для неї це вершки в карбонарі.

    Традиційна італійська карбонара готується з яєць і сиру. Інгредієнти додають до гарячих макаронів і перемішують, щоб вийшов соус, схожий на крем. Туччі ж не любить, коли у цій страві забагато соусу.

    Серед інших “категоричних ні” Хартнетт також використання у спагеті болоньєзе попередньо натертого пармезану та заздалегідь відварених макаронів.

    Шеф-кухарка пригадала, як у молодості вона була в гостях у когось та побачила натертий на дрібній тертці сир.

    “Пам’ятаю, коли я навчалася в коледжі, хтось приніс попередньо натертий пармезан в одному з тих пластикових контейнерів, а я була таким снобом. Я думала: “Боже мій”. До того ж, люди попередньо відварюють макарони і освіжають їх у холодній воді”, – додала Хартнетт.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    господиня паста рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Трамп оголосив газету The New York Times загрозою національній безпеці для США

    13:46

    У Росії відкрито «засвітили» двійника Путіна: де проколовся Кремль

    13:38

    ТЦК не має повноважень обмежувати свободу людини – військовий омбудсмен

    13:31

    Вбиця кишківника зовсім поруч: названо найгірший перекус

    13:22

    “Я хочу піти і бути вільним, жити”: ухилянти розповіли CNN, як втекли з України

    13:13

    Норвегія розробляє плани евакуації населення поблизу кордону з Росією — VG

    13:05

    Вчені з’ясували, чому мозок «вигорає» від соцмереж

    13:00

    Хмельниччина після атаки РФ: частина області без світла

    12:50

    Путін поширює фейковий наратив про «руйнування» лінії фронту в Україні

    12:36

    Грем поділився з Трампом секретами тиску на Путіна

    12:25
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.