Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Взимку ці фрукти й овочі краще не купувати: дієтологи б’ють на сполох
    • “Будемо знищувати загрози”: Путін пригрозив Європі війною в разі блокади Калінінграда
    • Путін готовий припинити удари по Україні під час виборів, але є принципова умова
    • Туристам розповіли, де тепло і дешево відпочити в Європі в лютому 2026
    • Повторна ВЛК 2026 року: експерти пояснили, коли вона обов’язкова
    • Чи пішов Єрмак у ЗСУ: відповідь Генштабу
    • “‎АвтоВАЗ”‎ почав “впарювати” свої автомобілі іранцям і хуситам під дивними гаслами
    • Просто божевілля: що вилучала охорона у відвідувачів прямої лінії Путіна
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

    На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина20 Вересня 2024, 09:281 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви. Вона виходить зовсім не такою, якою подають в ресторанах.

    Італійська шеф-кухарка Анджела Хартнетт розповіла, що люди роблять неправильно, коли готують ці страви вдома, пише Express.

    Одна з поширених помилок – використання неправильного типу макаронних виробів для приготування страви.

    У подкасті The Dish співведучий Нік Грімшоу запитав її та голівудського актора Стенлі Туччі, що їх найбільше дратує в інтерпретаціях італійської кухні. Хартнетт відповіла, що для неї це вершки в карбонарі.

    Традиційна італійська карбонара готується з яєць і сиру. Інгредієнти додають до гарячих макаронів і перемішують, щоб вийшов соус, схожий на крем. Туччі ж не любить, коли у цій страві забагато соусу.

    Серед інших “категоричних ні” Хартнетт також використання у спагеті болоньєзе попередньо натертого пармезану та заздалегідь відварених макаронів.

    Шеф-кухарка пригадала, як у молодості вона була в гостях у когось та побачила натертий на дрібній тертці сир.

    “Пам’ятаю, коли я навчалася в коледжі, хтось приніс попередньо натертий пармезан в одному з тих пластикових контейнерів, а я була таким снобом. Я думала: “Боже мій”. До того ж, люди попередньо відварюють макарони і освіжають їх у холодній воді”, – додала Хартнетт.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    господиня паста рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Взимку ці фрукти й овочі краще не купувати: дієтологи б’ють на сполох

    19:06

    “Будемо знищувати загрози”: Путін пригрозив Європі війною в разі блокади Калінінграда

    18:54

    Путін готовий припинити удари по Україні під час виборів, але є принципова умова

    18:45

    Туристам розповіли, де тепло і дешево відпочити в Європі в лютому 2026

    18:37

    Повторна ВЛК 2026 року: експерти пояснили, коли вона обов’язкова

    18:30

    Чи пішов Єрмак у ЗСУ: відповідь Генштабу

    18:21

    “‎АвтоВАЗ”‎ почав “впарювати” свої автомобілі іранцям і хуситам під дивними гаслами

    18:13

    Просто божевілля: що вилучала охорона у відвідувачів прямої лінії Путіна

    18:00

    Як впливає темний шоколад на організм: стало відомо про один шокуючий момент

    17:56

    “Відмінний вибір”: механік назвав найнадійніший кросовер, який можна купити у 2025 році

    17:47
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.