“Тірамісу” – популярний італійський десерт, який готують у всьому світі. В його основі печиво савоярді, яке після просочення кремом та кавою стає дуже м’яким та ніжним. Але влітку, замість кави, можна використати сезонні ягоди і фрукти – смак буде дуже освіжаючим.
Ідея приготування “Тірамісу” з фруктами опублікована на сторінці фудблогерки Валерії з ніком valeria pytel в Instagram. Візьміть полуницю, персик та інші улюблені плоди за бажанням.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Желатин залити водою, перемішати й залишити набухати.
2. Для начинки до нарізаного персика додати крохмаль, перемішати й поставити на середній вогонь, довести до загустіння.
3. Збити масу блендером.
4. Для просочення полуницю теж збити блендером.
5. Для крему 2 хвилини збивати охолоджені вершки, додати маскарпоне та цукрову пудру, все перемішати.
6. У декілька етапів влити розтоплений у мікрохвильовці желатин і знову перемішати.
7. Зрізати у печива краї та викласти по колу у форму, далі кожен шматочок печива занурити в полуничне пюре та викласти шаром. Далі крем і персикова начинка, знову крем і так по черзі.
8. Залишити в холодильнику на 4-5 години для стабілізації.
9. За бажанням прикрасити фруктами.
На тлі запуску Росією нової балістичної ракети, яку Путін назвав "Орєшніком", протягом останньої доби в…
Китайські вчені завершили перший етап будівництва найпотужнішої у світі центрифуги в Ханчжоу – амбітного проєкту, спрямованого…
Громадянин Британії здійснив підпал лондонської комерційної нерухомості, яке пов'язане з Україною. За це він отримав…
21 листопада Департамент культури, ЗМІ та спорту (DCMS) Великої Британії опублікував свій щорічний звіт, в якому…
Голлівудська зірка виховує шістьох дітей – 23-річного Меддокса, 20-річного Пакса, 19-річну Захару, 18-річну Шайло і 16-річних…
Ракета "Орєшнік", якою Росія вдарила по Дніпру 21 листопада, є абсолютно новою розробкою, а не…