Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Скільки котів живе на світі: вчені зробили підрахунки
    • На “льодовику Судного дня” зафіксували сотні землетрусів
    • Страйки в Іспанії можуть зіпсувати туристам новорічну відпустку
    • Модні кольори на Новий рік 2026: Андре Тан назвав відтінки, які варто обрати на свято
    • Схуднення до Нового року: які дієти працюють
    • Україну чекає велике переселення після війни: демографи назвали пріоритетні міста
    • Перехід ФОП на ПДВ — депутатка озвучила можливі збитки для Києва
    • Як зберегти тепло вдома, коли немає світла: в ДСНС порадили 5 простих способів не змерзнути
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Літній “Тірамісу” з фруктами: так популярний десерт ви ще не готували

    Літній “Тірамісу” з фруктами: так популярний десерт ви ще не готували

    Ольга СтепановаОльга Степанова20 Липня 2024, 00:542 Mins Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    “Тірамісу” – популярний італійський десерт, який готують у всьому світі. В його основі печиво савоярді, яке після просочення кремом та кавою стає дуже м’яким та ніжним. Але влітку, замість кави, можна використати сезонні ягоди і фрукти – смак буде дуже освіжаючим.

    Ідея приготування “Тірамісу” з фруктами опублікована на сторінці фудблогерки Валерії з ніком valeria pytel в Instagram. Візьміть полуницю, персик та інші улюблені плоди за бажанням.

    Інгредієнти:

    • желатин – 12 г
    • вода – 100 мл
    • персики – 2 шт.
    • кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.
    • полуниця – 300 г
    • вершки 33-36% – 500 мл
    • маскарпоне – 250 г
    • цукрова пудра – 130 г
    • печиво савоярді – 300 г
    • фрукти за бажанням

    Спосіб приготування:

    1. Желатин залити водою, перемішати й залишити набухати.

    2. Для начинки до нарізаного персика додати крохмаль, перемішати й поставити на середній вогонь, довести до загустіння.

    3. Збити масу блендером.

    4. Для просочення полуницю теж збити блендером.

    5. Для крему 2 хвилини збивати охолоджені вершки, додати маскарпоне та цукрову пудру, все перемішати.

    6. У декілька етапів влити розтоплений у мікрохвильовці желатин і знову перемішати.

    7. Зрізати у печива краї та викласти по колу у форму, далі кожен шматочок печива занурити в полуничне пюре та викласти шаром. Далі крем і персикова начинка, знову крем і так по черзі.

    8. Залишити в холодильнику на 4-5 години для стабілізації.

    9. За бажанням прикрасити фруктами.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    десерт рецепт тірамісу фрукты
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Скільки котів живе на світі: вчені зробили підрахунки

    00:46

    На “льодовику Судного дня” зафіксували сотні землетрусів

    00:38

    Страйки в Іспанії можуть зіпсувати туристам новорічну відпустку

    00:31

    Модні кольори на Новий рік 2026: Андре Тан назвав відтінки, які варто обрати на свято

    00:22

    Схуднення до Нового року: які дієти працюють

    00:13

    Україну чекає велике переселення після війни: демографи назвали пріоритетні міста

    00:05
    13 Грудня

    Перехід ФОП на ПДВ — депутатка озвучила можливі збитки для Києва

    23:54

    Як зберегти тепло вдома, коли немає світла: в ДСНС порадили 5 простих способів не змерзнути

    23:45

    Як ситно вечеряти під час блекауту: кілька рецептів без світла, які врятують сім’ю

    23:45

    Банки отримали нові повноваження: рахунок закриють без пояснень

    23:37
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.