• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Бекхем не зупиняється: поповнив колекцію ще одним футбольним клубом
    •  “Дія” відновила дві важливі послуги
    • Стихія насувається: циклон принесе сніг, дощ і ймовірні відключення електрики
    • Названо країну, яка зазнала найбільших втрат у Другій світовій війні
    • США не планують втручатися у конфлікт між Індією та Пакистаном
    • У Німеччині оголосять режим НС
    • На Сонці сталося величезне виверження: чи загрожують Землі нові магнітні бурі 
    • Фіктивні повістки та ВЛК: як працівники ТЦК наживаються на військовозобов’язаних
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Літній “Тірамісу” з фруктами: так популярний десерт ви ще не готували

    Літній “Тірамісу” з фруктами: так популярний десерт ви ще не готували

    Ольга СтепановаОльга Степанова20 Липня 2024, 00:542 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    “Тірамісу” – популярний італійський десерт, який готують у всьому світі. В його основі печиво савоярді, яке після просочення кремом та кавою стає дуже м’яким та ніжним. Але влітку, замість кави, можна використати сезонні ягоди і фрукти – смак буде дуже освіжаючим.

    Ідея приготування “Тірамісу” з фруктами опублікована на сторінці фудблогерки Валерії з ніком valeria pytel в Instagram. Візьміть полуницю, персик та інші улюблені плоди за бажанням.

    Інгредієнти:

    • желатин – 12 г
    • вода – 100 мл
    • персики – 2 шт.
    • кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.
    • полуниця – 300 г
    • вершки 33-36% – 500 мл
    • маскарпоне – 250 г
    • цукрова пудра – 130 г
    • печиво савоярді – 300 г
    • фрукти за бажанням

    Спосіб приготування:

    1. Желатин залити водою, перемішати й залишити набухати.

    2. Для начинки до нарізаного персика додати крохмаль, перемішати й поставити на середній вогонь, довести до загустіння.

    3. Збити масу блендером.

    4. Для просочення полуницю теж збити блендером.

    5. Для крему 2 хвилини збивати охолоджені вершки, додати маскарпоне та цукрову пудру, все перемішати.

    6. У декілька етапів влити розтоплений у мікрохвильовці желатин і знову перемішати.

    7. Зрізати у печива краї та викласти по колу у форму, далі кожен шматочок печива занурити в полуничне пюре та викласти шаром. Далі крем і персикова начинка, знову крем і так по черзі.

    8. Залишити в холодильнику на 4-5 години для стабілізації.

    9. За бажанням прикрасити фруктами.

    десерт рецепт тірамісу фрукты

    Читайте також

    Смачні та хрусткі: 8 найкращих сортів огірків для консервації

    Овес замість тіста: десерт, який підкорив TikTok за добу — ідеальний для сніданку

    Ситна домашня піца за 15 хвилин: з чого зробити основу

    Останні новини
    Сьогодні

    Бекхем не зупиняється: поповнив колекцію ще одним футбольним клубом

    09:00

     “Дія” відновила дві важливі послуги

    08:53

    Стихія насувається: циклон принесе сніг, дощ і ймовірні відключення електрики

    08:45

    Названо країну, яка зазнала найбільших втрат у Другій світовій війні

    08:34

    США не планують втручатися у конфлікт між Індією та Пакистаном

    08:25

    У Німеччині оголосять режим НС

    08:13

    На Сонці сталося величезне виверження: чи загрожують Землі нові магнітні бурі 

    08:10

    Фіктивні повістки та ВЛК: як працівники ТЦК наживаються на військовозобов’язаних

    08:08

    Травневий сезон щуки: коли і де ловити хижака найкраще

    08:00

    Мозок грає з нами в зворотне дежавю: відкриття вчених дивує

    07:47
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.