• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Словацька прокуратура вимагає арешту ексміністра за допомогу ЗСУ
    • Через 10 років роботи-гуманоїди ходитимуть вулицями — Альтман
    • НБУ повідомив про сплеск фальшивих доларів в обігу в Україні
    • Клієнти «Привату» скаржаться на зникнення грошей із карток
    • Через Близький Схід бензин в Україні подорожчає до 65 гривень і більше
    • Експерти змоделювали три сценарії завершення війни в Україні
    • ЄС змінює правила безвізу: кого можуть позбавити права на в’їзд
    • Майже 50 пляжів Іспанії отримали “чорну мітку”: купання під забороною
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

    Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

    Ольга СтепановаОльга Степанова20 Квітня 2024, 09:241 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Сирники — неймовірно смачна страва, яку ідеально їсти на сніданок. Приготувати їх не надто складно, однак треба знати деякі тонкощі. Розповідаємо, як приготувати їх з манкою та зробити дуже ніжними.

    Ці сирники виходять пухкі всередині та з хрумкою скоринкою зовні. Рецептом поділилися на smachno.

    Як приготувати сирники з манкою

    Інгредієнти:

    • сир кисломолочний — 500 г;
    • яйце — 1 шт;
    • манка (дрібного помолу) — 2-2,5 ст. л.;
    • цукор — 1,5 ст. л.;
    • ванільний цукор — 1 ч. л.;
    • сіль — дрібка;
    • олія для смаження;
    • джем або сметана для подачі;
    • борошно для формування сирників.

    Спосіб приготування:

    1. Сир розминаємо виделкою. Додаємо яйце, манку, цукор, ванільний цукор та сіль. Перемішуємо і формуємо тісто.
    2. Миску з тістом накриваємо харчовою плівкою і ставимо у холодильник на пів години.
    3. Присипаємо робочу поверхню борошном і формуємо з тіста ковбаску діаметром 4-5 см. Розрізаємо на шматочки товщиною 2-3 см.
    4. За допомогою склянки формуємо сирники. Паралельно ставимо на вогонь пательню з олією.
    5. Смажимо сирники до золотистості на невеликому вогні. Подаємо зі сметаною, варенням або джемом.
    їжа рецепт сирники сніданок страва

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    Останні новини
    Сьогодні

    Словацька прокуратура вимагає арешту ексміністра за допомогу ЗСУ

    22:42

    Через 10 років роботи-гуманоїди ходитимуть вулицями — Альтман

    22:41

    НБУ повідомив про сплеск фальшивих доларів в обігу в Україні

    22:16

    Клієнти «Привату» скаржаться на зникнення грошей із карток

    21:42

    Через Близький Схід бензин в Україні подорожчає до 65 гривень і більше

    21:35

    Експерти змоделювали три сценарії завершення війни в Україні

    20:42

    ЄС змінює правила безвізу: кого можуть позбавити права на в’їзд

    20:03

    Майже 50 пляжів Іспанії отримали “чорну мітку”: купання під забороною

    18:32

    Бюджет втрачає до пів мільярда гривень через “тіньовий” OnlyFans

    18:25

    Аятола Хаменеї відкинув вимогу Трампа щодо беззастережної капітуляції Ірану

    17:37
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.