• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Не поливайте огірки так: 5 фатальних помилок, через які в’януть навіть найкращі сорти
    • Трамп заборонив в’їзд до США громадянам одразу з 12 країн
    • Україна не отримає частину ракет: Пентагон змінив пріоритет — WSJ
    • Назвали продукти, які здатні запускати запалення в організмі
    • Удар РФ по Чернігівщині: загинули п’ятеро людей, серед них дитина
    • Путін відправив Шойгу до Північної Кореї
    • Миру не буде: Росія планує повне знищення України — тривожний звіт ISW
    • Поцілунок із ризиком для психіки: вчені довели, що депресія “заразна”
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

    Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

    Ольга СтепановаОльга Степанова20 Квітня 2024, 09:241 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Сирники — неймовірно смачна страва, яку ідеально їсти на сніданок. Приготувати їх не надто складно, однак треба знати деякі тонкощі. Розповідаємо, як приготувати їх з манкою та зробити дуже ніжними.

    Ці сирники виходять пухкі всередині та з хрумкою скоринкою зовні. Рецептом поділилися на smachno.

    Як приготувати сирники з манкою

    Інгредієнти:

    • сир кисломолочний — 500 г;
    • яйце — 1 шт;
    • манка (дрібного помолу) — 2-2,5 ст. л.;
    • цукор — 1,5 ст. л.;
    • ванільний цукор — 1 ч. л.;
    • сіль — дрібка;
    • олія для смаження;
    • джем або сметана для подачі;
    • борошно для формування сирників.

    Спосіб приготування:

    1. Сир розминаємо виделкою. Додаємо яйце, манку, цукор, ванільний цукор та сіль. Перемішуємо і формуємо тісто.
    2. Миску з тістом накриваємо харчовою плівкою і ставимо у холодильник на пів години.
    3. Присипаємо робочу поверхню борошном і формуємо з тіста ковбаску діаметром 4-5 см. Розрізаємо на шматочки товщиною 2-3 см.
    4. За допомогою склянки формуємо сирники. Паралельно ставимо на вогонь пательню з олією.
    5. Смажимо сирники до золотистості на невеликому вогні. Подаємо зі сметаною, варенням або джемом.
    їжа рецепт сирники сніданок страва

    Читайте також

    Як смачно приготувати молоду картоплю на сковорідці: рецепт нашвидкуруч

    Швидкі смажені бутерброди з морквою та сиром: готуються елементарно

    “Дуже подобаються дітям”: відомий кулінар поділилася рецептом бананово-шоколадних мафінів

    Останні новини
    Сьогодні

    Не поливайте огірки так: 5 фатальних помилок, через які в’януть навіть найкращі сорти

    08:51

    Трамп заборонив в’їзд до США громадянам одразу з 12 країн

    08:41

    Україна не отримає частину ракет: Пентагон змінив пріоритет — WSJ

    08:35

    Назвали продукти, які здатні запускати запалення в організмі

    08:22

    Удар РФ по Чернігівщині: загинули п’ятеро людей, серед них дитина

    08:12

    Путін відправив Шойгу до Північної Кореї

    07:59

    Миру не буде: Росія планує повне знищення України — тривожний звіт ISW

    07:53

    Поцілунок із ризиком для психіки: вчені довели, що депресія “заразна”

    07:42

    Шахеди щодня з конвеєра: в ГУР шокували темпами виробництва РФ

    07:24

    Бронювання і ВЛК: чи треба проходити медкомісію, щоб не мобілізували

    07:10
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.