• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Як швидко й безпечно знизити тиск: поради, які справді працюють
    • Трамп не допоміг: чи переживе Україна економічну кризу без миру
    • Київ не виключає зустріч Зеленського й Путіна: назвали умови
    • Літо бере паузу: трохи прохолоди та дощу у вихідні
    • Куди летять “шахеди”: ТОП‑3 райони Києва з найбільшою активністю обстрілів
    • Помер злочинець, що дав ім’я “стокгольмському синдрому” — завершилась ціла епоха
    • Чи шкідливо пити каву натщесерце: правда, яку важливо знати кожному
    • Міністр оборони про мобілізацію: “Ніяких планів зі зниження віку”
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Несолодкий торт “Наполеон”: рецепт популярного торту із сиром та грушами

    Несолодкий торт “Наполеон”: рецепт популярного торту із сиром та грушами

    Ольга СтепановаОльга Степанова20 Квітня 2024, 14:461 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Торт Наполеон можна приготувати як солодкий, так і закусочний. Ідеальним буде крем із сиру дорблю, а пікантності нададуть скибочки груш. Рецептом поділились на сайті Village.

    Торт Наполеон із сирним кремом та грушами

    Інгредієнти:

    • 300 г готового листкового тіста;
    • 250 г сиру дорблю;
    • 300 мл вершків;
    • 50 мл портвейну;
    • 250 г плавленого сиру;
    • дві груші.

    Розігріваємо духовку до 200 градусів. Листкове тісто розкачуємо у тонкий пласт на присипаному борошном столі. Перекладаємо на деко та випікаємо протягом 12 хвилин.

    Змішуємо два види сиру та переминаємо виделкою у глибокій мисці.

    Додаємо до сиру вершки та портвейн і ретельно збиваємо за допомогою вінчика, поки у вас не вийде мус, тобто ваш сирний крем.

    Груші миємо та нарізаємо невеликими тонкими, майже прозорими скибочками.

    Готове тісто розрізаємо на 4 частини. Поверхню коржа залишаємо без крему. А всі інші перемащуємо сирним кремом, викладаємо тонкі скибочки груш та збираємо тортик.

    Можна посипати готовий торт меленим чорним перцем. Залиште його в холодильнику хоча б на пару годин.

    груші десерт рецепт страви сыр торт наполеон

    Читайте також

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Як швидко й безпечно знизити тиск: поради, які справді працюють

    13:40

    Трамп не допоміг: чи переживе Україна економічну кризу без миру

    13:32

    Київ не виключає зустріч Зеленського й Путіна: назвали умови

    13:19

    Літо бере паузу: трохи прохолоди та дощу у вихідні

    13:18

    Куди летять “шахеди”: ТОП‑3 райони Києва з найбільшою активністю обстрілів

    13:11

    Помер злочинець, що дав ім’я “стокгольмському синдрому” — завершилась ціла епоха

    12:54

    Чи шкідливо пити каву натщесерце: правда, яку важливо знати кожному

    12:38

    Міністр оборони про мобілізацію: “Ніяких планів зі зниження віку”

    12:27

    Європа залишила зону комфорту: Туск оголосив кінець військових канікул

    12:19

    Хаменеї на порозі історії: чи стане він останнім верховним лідером Ірану

    12:12
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.