• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Міноборони України змінює правила обліку військовозобов’язаних у ТЦК
    • Букінгемський палац оприлюднив екстрену заяву Чарльза III після авіакатастрофи
    • Шахраї маскуються під НБУ: українців атакують фейковими листами
    • Як правильно мити авто влітку на мийках самообслуговування: поради експертів
    • Кому з пенсіонерів більше не доведеться платити за комуналку
    • НБУ вилучає старі гривні — які гроші більше не приймуть
    • За штрафами для ухилянтів тепер “стежитиме” система Оберіг
    • Чи можна обміняти $100 без паспорта — розʼяснення ПриватБанку
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Смачнішої картоплі ви ще не куштували: секретний інгредієнт, який перетворить страву на ресторанну

    Смачнішої картоплі ви ще не куштували: секретний інгредієнт, який перетворить страву на ресторанну

    Ольга СтепановаОльга Степанова20 Березня 2024, 00:542 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Здавалося б, немає нічого складного у тому, щоб просто відварити картоплю. Але навіть у цього простого процесу є свої хитрощі, які зроблять страву значно смачнішою.

    Звичайно, можна просто відварити картоплю. А можна зробити з цієї страви справжній кулінарний шедевр, який не соромно подати навіть на стіл гостям. Ось що потрібно додати до картоплі під час її варіння.

    Процес приготування нескладний. Спочатку картопля миється, очищається від шкірки, ріжеться на шматочки (не дуже маленькі, щоб овоч не перетворився на пюре). Після цього заливається холодною водою і ставиться на плиту.

    Не забудьте одразу посолити картоплю.

    А тепер прийшла черга секретного інгредієнта, який перетворить смак звичайної картоплі на шедевр кулінарії. І це — один очищений зубчик часнику. Попередньо злегка придавіть його, щоб він “віддав” аромат та смак страві.

    Після приготування картоплі часник можна просто викинути.

    Крім часнику, відварена шматочками картопля “любить” лавровий лист (додавайте лише 1-2 листочки, щоб не зіпсувати смак), половину цибулі, горошини чорного перцю.

    Всі ці інгредієнти після варіння також відправляються у смітник. Зате який смак та аромат вони дарують овочу!

    Щоб вже готова картопля була ще смачнішою, кулінари рекомендують покласти до неї шматочок вершкового масла, який повинен розтопитися від високої температури, дрібно нарізаний кріп і видавлений пресом часник. Такий рецепт точно гідний ресторанного меню.

    картопля рецепт страва

    Читайте також

    Як приготувати молоду картоплю, щоб усі просили добавку: простий, але бездоганний рецепт

    Легке овочеве рагу з куркою: смачно, корисно і швидко за 30 хвилин

    Геніальний спосіб зробити курячі шашлички на грилі в 10 разів смачнішими

    Останні новини
    Сьогодні

    Міноборони України змінює правила обліку військовозобов’язаних у ТЦК

    17:29

    Букінгемський палац оприлюднив екстрену заяву Чарльза III після авіакатастрофи

    17:19

    Шахраї маскуються під НБУ: українців атакують фейковими листами

    17:12

    Як правильно мити авто влітку на мийках самообслуговування: поради експертів

    17:06

    Кому з пенсіонерів більше не доведеться платити за комуналку

    15:05

    НБУ вилучає старі гривні — які гроші більше не приймуть

    15:01

    За штрафами для ухилянтів тепер “стежитиме” система Оберіг

    14:54

    Чи можна обміняти $100 без паспорта — розʼяснення ПриватБанку

    14:48

    Травень став рекордним місяцем для окупантів — деталі

    14:41

    Українці втратили довіру до Трампа: підтримка впала до 16%

    14:01
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.