Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Вчені назвали вік, коли фізична форма та сила починають знижуватися
    • Вчені гадки не мають, як це пояснити: топ-5 історичних загадок без відповіді
    • ШІ Ісус Христос з’явився в церкві у Швейцарії: що він робить
    • Їхня надійність розчаровує: механік назвав 10 автомобілів, які дуже часто ламаються
    • Постановка на військовий облік і мобілізація: чи можливо без ВЛК
    • По 50 годин на тиждень: у яких країнах найбільше працюють
    • КНДР показала першу ядерну субмарину – Пхеньян вихваляється новою силою
    • Як не погладшати після новорічних світ і взимку: ці 12 порад вас точно здивують
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Сирне печиво з заварним лимонним кремом: рецепт незвичайної випічки

    Сирне печиво з заварним лимонним кремом: рецепт незвичайної випічки

    Ольга СтепановаОльга Степанова19 Січня 2024, 17:222 Mins Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Ніжний сирний смак печива чудово доповнює лимонний курд (заварний крем із лимонним соком).

    Інгредієнти

    цукор 2/3 склянки

    вершкове масло 250 г

    яйце 1 шт.

    ванільний екстракт 1 ч. л.

    борошно 2 та 1/4 склянки

    сіль 1/2 ч. л.

    лимонний курд (заварний крем)1/2 склянки

    1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть два дека пергаментним папером.

    2. В чаші електричного міксера з насадкою-лопаткою збийте вершкове масло й цукор до отримання легкої та повітряної маси. Додайте яйце і ваніль та перемішайте до однорідної консистенції. Додайте в міксер борошно й сіль та перемішуйте на середній або низькій швидкості, доки не утвориться тісто.

    3. Використовуючи невелику ложку для печива, сформуйте з тіста кульки вагою приблизно по 1 столовій ложці, катаючи кожну між долонями, щоб вони стали круглими. Розкладіть на підготовлених деках, залишаючи між кожним печивом відстань близько 2 сантиметрів. Пальцем, великим пальцем або тильним боком мірної ложки на ½ чайної ложки зробіть поглиблення в центрі кожної кульки.

    4. Використовуючи ложку, кондитерський мішок або пакет зі зрізаним одним кутом, заповніть кожне заглиблення приблизно ½ чайної ложки лимонного курда. Працюючи з одним деком за раз, покладіть його до духовки та випікайте, доки він не стане трохи золотистим по краях, 10-12 хвилин. Перекладіть на решітку до повного остигання. Повторюйте, поки все печиво не буде сформоване та випечене. Зберігайте в герметичному контейнері до 4 днів.

    tsn.ua

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    смачні рецепти
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Вчені назвали вік, коли фізична форма та сила починають знижуватися

    00:57

    Вчені гадки не мають, як це пояснити: топ-5 історичних загадок без відповіді

    00:46

    ШІ Ісус Христос з’явився в церкві у Швейцарії: що він робить

    00:38

    Їхня надійність розчаровує: механік назвав 10 автомобілів, які дуже часто ламаються

    00:31

    Постановка на військовий облік і мобілізація: чи можливо без ВЛК

    00:22

    По 50 годин на тиждень: у яких країнах найбільше працюють

    00:13

    КНДР показала першу ядерну субмарину – Пхеньян вихваляється новою силою

    00:05
    25 Грудня

    Як не погладшати після новорічних світ і взимку: ці 12 порад вас точно здивують

    23:54

    В Україні можуть злетіти ціни з 1 січня: що подорожчає та на скільки

    23:45

    Дві рідкісні золоті монети віком 2300 років виявили у болоті

    23:37
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.