Categories: Рецепти

Фітнес-меню акторки Ксенії Мішиної

Рецепти салату, печива й тахіні сподобаються всім прихильникам фітнесу. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.

18 червня народилась українська акторка Ксенія Мішина. Вона тримає прекрасну фізичну форму, багато займається спортом, та в Instagram зізнається, що він став її ідолом. При  цьому меню в акторки – доволі дієтичне. 

Салат з тунцем і авокадо

Вам знадобиться:

  • Шпинат – 50 г.
  • Огірок – 1 штука.
  • Пекінська капуста – півкачана.
  • Болгарський перець – 1 штука.
  • Селера – 50 г.
  • Тунець у власному соку – 100-150 г.
  • Коктейльні помідорки або чері – 5-6 штук.
  • Авокадо – 1 штука.
  • Оливкова олія.
  • Сіль.

Як готувати:

Наріжте овочі та зелень. Додайте до них консервований тунець у власному соку.

Підготуйте заправку. Візьміть коктейльні помідори або чері, додайте невелику кількість авокадо та перебийте блендером. Додайте оливкову олію й сіль. Заправте салат і нехай смакує!

Тахіні (кунжутна паста)

“Я з Туреччини привезла таку класну корисну штуку – це свіжий перероблений кунжут. У них там за допомогою спеціальних машин це роблять. І я хочу вам розповідати про корисні властивості кунжуту і навіщо його треба постійно їсти”, – якось написала Мішина в своїму Instagram. 

Вам знадобиться:

  • Кунжут – 100 г.
  • Оливкова олія – 1 столова ложка.

Як готувати:

На сухій і добре розігрітій сковороді потрібно обсмажити кунжут до золотистого кольору і дати йому охолонути.

Пересипте насіння в чашу блендера та на максимальній швидкості подрібніть до однорідного стану. На стінках чаші має з’явитися олія, яку виділяє насіння.

Щоб у домашніх умовах отримати тягучу пасту, можна додати 1 столову ложку оливкової олії. 

Порада: коли насіння кунжуту подрібнюють на професійному устаткуванні, воно виділяє багато власної олії і дає хорошу консистенцію. Оскільки побутові блендери не настільки потужні, зазвичай додають ще й оливкову олію.

Печиво з вівсянкою й бананом

Вам знадобиться:

  • Банани – 2 штуки.
  • Вівсяна крупа – 1,5 склянки.
  • Кунжут – дрібка.

Як готувати:

Розімніть вилкою банани, додайте вівсяні пластівці та кунжут і ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Мокрими руками сформуйте печиво та викладіть на пергамент.

Випікайте у духовці 15-20 хвилин при 200 градусах.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Гватемалі виявили таємниче 3000-річне місто цивілізації майя

У Гватемалі археологи виявили свідчення існування загадкового міста цивілізації майя. Це рештки поселення віком близько 3…

5 години ago

Українці отримають компенсацію за завищені платіжки за комунальні послуги

Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба) нагадує, що у разі…

5 години ago

Коли завершиться мобілізація: українцям дали несподівану відповідь

В українському суспільстві зростають очікування щодо завершення мобілізації після закінчення війни або скасування воєнного стану.…

5 години ago

Водіям приготувати гаманці: в Україні посилять штрафи за перевищення швидкості

У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт, який передбачає суттєве посилення відповідальності за перевищення швидкості на дорогах.…

6 години ago

У Росії суд заборонив меми із Путіним, в яких його порівнюють з Гітлером

У Росії суд Омська визнав забороненими на території країни дванадцять сторінок вебсайтів, що містять зображення,…

6 години ago

Трамп заявив, що Зеленський “дуже впертий”: що стоїть за цими словами

Під час неформального спілкування з журналістами Дональд Трамп зробив чергову різку заяву щодо президента України.…

6 години ago