Categories: Рецепти

Фітнес-меню акторки Ксенії Мішиної

Рецепти салату, печива й тахіні сподобаються всім прихильникам фітнесу. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.

18 червня народилась українська акторка Ксенія Мішина. Вона тримає прекрасну фізичну форму, багато займається спортом, та в Instagram зізнається, що він став її ідолом. При  цьому меню в акторки – доволі дієтичне. 

Салат з тунцем і авокадо

Вам знадобиться:

  • Шпинат – 50 г.
  • Огірок – 1 штука.
  • Пекінська капуста – півкачана.
  • Болгарський перець – 1 штука.
  • Селера – 50 г.
  • Тунець у власному соку – 100-150 г.
  • Коктейльні помідорки або чері – 5-6 штук.
  • Авокадо – 1 штука.
  • Оливкова олія.
  • Сіль.

Як готувати:

Наріжте овочі та зелень. Додайте до них консервований тунець у власному соку.

Підготуйте заправку. Візьміть коктейльні помідори або чері, додайте невелику кількість авокадо та перебийте блендером. Додайте оливкову олію й сіль. Заправте салат і нехай смакує!

Тахіні (кунжутна паста)

“Я з Туреччини привезла таку класну корисну штуку – це свіжий перероблений кунжут. У них там за допомогою спеціальних машин це роблять. І я хочу вам розповідати про корисні властивості кунжуту і навіщо його треба постійно їсти”, – якось написала Мішина в своїму Instagram. 

Вам знадобиться:

  • Кунжут – 100 г.
  • Оливкова олія – 1 столова ложка.

Як готувати:

На сухій і добре розігрітій сковороді потрібно обсмажити кунжут до золотистого кольору і дати йому охолонути.

Пересипте насіння в чашу блендера та на максимальній швидкості подрібніть до однорідного стану. На стінках чаші має з’явитися олія, яку виділяє насіння.

Щоб у домашніх умовах отримати тягучу пасту, можна додати 1 столову ложку оливкової олії. 

Порада: коли насіння кунжуту подрібнюють на професійному устаткуванні, воно виділяє багато власної олії і дає хорошу консистенцію. Оскільки побутові блендери не настільки потужні, зазвичай додають ще й оливкову олію.

Печиво з вівсянкою й бананом

Вам знадобиться:

  • Банани – 2 штуки.
  • Вівсяна крупа – 1,5 склянки.
  • Кунжут – дрібка.

Як готувати:

Розімніть вилкою банани, додайте вівсяні пластівці та кунжут і ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Мокрими руками сформуйте печиво та викладіть на пергамент.

Випікайте у духовці 15-20 хвилин при 200 градусах.

Ольга Степанова

Recent Posts

Через некомпетентність комбрига Шевчука ризикуємо втратити Красногорівку – Бутусов

Командир 59-ї мотопіхотної бригади Богдан Шевчук, призначений рішенням головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, не справляється зі…

8 хв. ago

Відмова від бідності: батько і син стали мільйонерами й змінили свій раціон (фото)

У США батько і син зі штату Теннессі виграли в лотерею один мільйон доларів. Про…

11 хв. ago

За таке ще не звільняли: тепер українців позбавлятимуть роботи пачками

Нещодавно Верховна Рада подолала вето президента України та ухвалила з урахуванням його пропозицій проєкт закону №7731 щодо…

13 хв. ago

Вибухи на Сонці та слабке магнітне поле смертельно небезпечні для Землі: що відомо

Як показує дослідження, опубліковане в журналі Proceedings of the National Academy of Sciences, деякі сонячні…

24 хв. ago

У Лукашенка іранські “шахеди” представили як “вітчизняну розробку” (фото)

На військовому параді в Мінську, присвяченому річниці незалежності Білорусі, помітили розрахунки з ударними дронами "Герань-2" — аналогом…

25 хв. ago

В Алжирі помер посол Росії: що відомо

В Алжирі помер Надзвичайний та Повноважний Посол РФ Шуваєв Валер’ян Володимирович. Йому було 69 років.…

31 хв. ago