Categories: Рецепти

Фітнес-меню акторки Ксенії Мішиної

Рецепти салату, печива й тахіні сподобаються всім прихильникам фітнесу. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.

18 червня народилась українська акторка Ксенія Мішина. Вона тримає прекрасну фізичну форму, багато займається спортом, та в Instagram зізнається, що він став її ідолом. При  цьому меню в акторки – доволі дієтичне. 

Салат з тунцем і авокадо

Вам знадобиться:

  • Шпинат – 50 г.
  • Огірок – 1 штука.
  • Пекінська капуста – півкачана.
  • Болгарський перець – 1 штука.
  • Селера – 50 г.
  • Тунець у власному соку – 100-150 г.
  • Коктейльні помідорки або чері – 5-6 штук.
  • Авокадо – 1 штука.
  • Оливкова олія.
  • Сіль.

Як готувати:

Наріжте овочі та зелень. Додайте до них консервований тунець у власному соку.

Підготуйте заправку. Візьміть коктейльні помідори або чері, додайте невелику кількість авокадо та перебийте блендером. Додайте оливкову олію й сіль. Заправте салат і нехай смакує!

Тахіні (кунжутна паста)

“Я з Туреччини привезла таку класну корисну штуку – це свіжий перероблений кунжут. У них там за допомогою спеціальних машин це роблять. І я хочу вам розповідати про корисні властивості кунжуту і навіщо його треба постійно їсти”, – якось написала Мішина в своїму Instagram. 

Вам знадобиться:

  • Кунжут – 100 г.
  • Оливкова олія – 1 столова ложка.

Як готувати:

На сухій і добре розігрітій сковороді потрібно обсмажити кунжут до золотистого кольору і дати йому охолонути.

Пересипте насіння в чашу блендера та на максимальній швидкості подрібніть до однорідного стану. На стінках чаші має з’явитися олія, яку виділяє насіння.

Щоб у домашніх умовах отримати тягучу пасту, можна додати 1 столову ложку оливкової олії. 

Порада: коли насіння кунжуту подрібнюють на професійному устаткуванні, воно виділяє багато власної олії і дає хорошу консистенцію. Оскільки побутові блендери не настільки потужні, зазвичай додають ще й оливкову олію.

Печиво з вівсянкою й бананом

Вам знадобиться:

  • Банани – 2 штуки.
  • Вівсяна крупа – 1,5 склянки.
  • Кунжут – дрібка.

Як готувати:

Розімніть вилкою банани, додайте вівсяні пластівці та кунжут і ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Мокрими руками сформуйте печиво та викладіть на пергамент.

Випікайте у духовці 15-20 хвилин при 200 градусах.

Ольга Степанова

Recent Posts

З 1 липня ВПО перевірятимуть щомісяця: статус можуть скасувати

З 1 липня 2025 року для внутрішньо переміщених осіб в Україні почнуть діяти нові правила…

4 хвилини ago

Кейт і Вільям показали миле сімейне фото з параду Trooping the Colour

Принц і принцеса Уельські — Кейт та Вільям — опублікували нову родинну світлину, зроблену під…

3 години ago

У поліції пояснили, чи зростуть штрафи для водіїв з 1 липня

Останніми днями в українському інтернет-просторі активно ширяться чутки щодо запровадження нових, значно вищих штрафів для…

3 години ago

Як повернути майно, примусово відчужене під час воєнного стану

Міністерство юстиції України роз'яснило правила повернення або отримання компенсації за майно, яке було примусово відчужене…

3 години ago

Черешня, вишня та абрикоси в Україні подорожчають на 30–50%

В Україні ціни на популярні кісточкові культури — черешню, вишню та абрикоси — стрімко зростуть…

3 години ago

У «Резерв+» статус «дані не знайдено»: що робити для отримання броні

Чимало військовозобов'язаних стикаються з проблемами під час спроби отримати бронювання — у застосунку «Резерв+» з'являється…

9 години ago