Categories: Рецепти

Фітнес-меню акторки Ксенії Мішиної

Рецепти салату, печива й тахіні сподобаються всім прихильникам фітнесу. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.

18 червня народилась українська акторка Ксенія Мішина. Вона тримає прекрасну фізичну форму, багато займається спортом, та в Instagram зізнається, що він став її ідолом. При  цьому меню в акторки – доволі дієтичне. 

Салат з тунцем і авокадо

Вам знадобиться:

  • Шпинат – 50 г.
  • Огірок – 1 штука.
  • Пекінська капуста – півкачана.
  • Болгарський перець – 1 штука.
  • Селера – 50 г.
  • Тунець у власному соку – 100-150 г.
  • Коктейльні помідорки або чері – 5-6 штук.
  • Авокадо – 1 штука.
  • Оливкова олія.
  • Сіль.

Як готувати:

Наріжте овочі та зелень. Додайте до них консервований тунець у власному соку.

Підготуйте заправку. Візьміть коктейльні помідори або чері, додайте невелику кількість авокадо та перебийте блендером. Додайте оливкову олію й сіль. Заправте салат і нехай смакує!

Тахіні (кунжутна паста)

“Я з Туреччини привезла таку класну корисну штуку – це свіжий перероблений кунжут. У них там за допомогою спеціальних машин це роблять. І я хочу вам розповідати про корисні властивості кунжуту і навіщо його треба постійно їсти”, – якось написала Мішина в своїму Instagram. 

Вам знадобиться:

  • Кунжут – 100 г.
  • Оливкова олія – 1 столова ложка.

Як готувати:

На сухій і добре розігрітій сковороді потрібно обсмажити кунжут до золотистого кольору і дати йому охолонути.

Пересипте насіння в чашу блендера та на максимальній швидкості подрібніть до однорідного стану. На стінках чаші має з’явитися олія, яку виділяє насіння.

Щоб у домашніх умовах отримати тягучу пасту, можна додати 1 столову ложку оливкової олії. 

Порада: коли насіння кунжуту подрібнюють на професійному устаткуванні, воно виділяє багато власної олії і дає хорошу консистенцію. Оскільки побутові блендери не настільки потужні, зазвичай додають ще й оливкову олію.

Печиво з вівсянкою й бананом

Вам знадобиться:

  • Банани – 2 штуки.
  • Вівсяна крупа – 1,5 склянки.
  • Кунжут – дрібка.

Як готувати:

Розімніть вилкою банани, додайте вівсяні пластівці та кунжут і ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Мокрими руками сформуйте печиво та викладіть на пергамент.

Випікайте у духовці 15-20 хвилин при 200 градусах.

Ольга Степанова

Recent Posts

З чим носити піджак у 2025 році: стильні “луки” від Дорофєєвої та Єфросиніної на кожен день

Піджак - це не просто класика, а один з головних трендів 2025 року. У новому…

5 хв. ago

Часу до 5 лютого: українці зобов’язані пройти ВЛК, інакше мають заплатити 17 тисяч гривень, хто має прийти

Військовозобов'язані громадяни України, які мають статус "обмежено придатних до військової служби", зобов'язані до 5 лютого…

14 хв. ago

Зарплати президентів. Скільки отримує Дуда, Зеленський, Шольц та інші світові лідери

Зарплата президента США вважається найвищою, хоча її сума не переглядалась вже понад декілька років. Президент…

22 хв. ago

«Військові небезпечні». Працівниця столичного хостелу відмовилася обслуговувати офіцерів ЗСУ

У столичному хостелі Hostel Vshokoladi відмовилися обслуговувати групу, у складі якої був речник Військово-морських сил…

31 хв. ago

Нардеп вивозив ухилянтів за кордон у ролі своїх водіїв: що про нього відомо

У суботу, 18 січня, правоохоронці повідомили чинному народному депутату України про підозру в організації незаконного…

40 хв. ago

Мобілізація очима ТЦК: гучна заява про “бусифікацію”

Громадяни України можуть бути затримані терміном від трьох годин, якщо буде встановлено, що вони порушили…

48 хв. ago