• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Китай законтрактував чверть усього експорту українського ячменю
    • Генштаб повідомив про удар ЗСУ по авіабазі “Борисоглєбськ” у Росії
    • Трамп заявив, що США знищили ядерну програму Ірану, але не виключив її відновлення
    • Путін намагається втягнути Лаос у війну проти України під виглядом гуманітарної допомоги
    • У США виставлять на аукціон найбільший у світі марсіанський метеорит за $4 мільйони
    • У Барселоні створюють кліматичні укриття через 50-градусну спеку
    • Які види риб заборонено ловити в річках України у 2025 році
    • Експерти пояснили, у якій валюті найвигідніше зберігати заощадження
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Капуста квашена з медом: незвичайний рецепт

    Капуста квашена з медом: незвичайний рецепт

    Романчук МиколаРоманчук Микола18 Березня 2025, 16:551 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Капуста з медом відрізняється від класичної квашеної капусти, ніжним смаком та ароматом.

    Чудово підійде як самостійна закуска з цибулею та запашною олією, а також для приготування капусняку, вареників або інших страв.

    Інгредієнти

    1. У сотейник влийте воду, додайте сіль і закип’ятіть. Зніміть із вогню, остудіть, додайте мед і перемішайте.
    2. Моркву очистіть та натріть на велику тертку.
    3. З капусти зніміть верхнє листя і тонко нашинкуйте ножем.
    4. Викладіть у велику миску, додайте моркву, лавровий лист, перець горошком, перемішайте і перекладіть у трилітрову банку, злегка утрамбовуючи її.
    5. Залийте розсолом, поставте банку на тарілку і не закриваючи залиште за кімнатної температури на два дні.
    6. Потім накрийте кришкою та відправте капусту в холодильник ще на два дні.

    Поради:

    Вранці та ввечері протикайте капусту дерев’яною паличкою, щоб виходили гази, які будуть утворюватися під час квашення.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    квашена капуста рецепт

    Коментування закрито

    Читайте також

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Останні новини
    Сьогодні

    Китай законтрактував чверть усього експорту українського ячменю

    12:09

    Генштаб повідомив про удар ЗСУ по авіабазі “Борисоглєбськ” у Росії

    12:05

    Трамп заявив, що США знищили ядерну програму Ірану, але не виключив її відновлення

    12:04

    Путін намагається втягнути Лаос у війну проти України під виглядом гуманітарної допомоги

    11:58

    У США виставлять на аукціон найбільший у світі марсіанський метеорит за $4 мільйони

    11:28

    У Барселоні створюють кліматичні укриття через 50-градусну спеку

    11:23

    Які види риб заборонено ловити в річках України у 2025 році

    11:15

    Експерти пояснили, у якій валюті найвигідніше зберігати заощадження

    11:08

    В Україну йде нова хвиля спеки: синоптикиня назвала дати температурного піку

    10:51

    Пенсії зростуть не для всіх: кому нарахують доплату у 2026 році

    10:32
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.