Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Зеленський допускає радикальні поступки щодо питання територій: деталі
    • Повернення додому під загрозою: кого з українців можуть не випустити з ЄС
    • Понад півтора мільйони людей у Газі під загрозою голодної смерті – ООН попереджає
    • Список хвороб терміново оновлюють: кого мобілізують за новими правилами
    • Українці виходитимуть на пенсію за новими правилами: кому у 2026 році відмовлять у виплатах
    • В яких країнах можуть перевірити телефон після прибуття: список
    • Ілюзія миру: чому запропонована мирна угода не зупинить війну
    • Шанс отримати спадок в 17 млрд: Дуров пропонує безкоштовно запліднювати жінок через ЕКЗ
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Капуста квашена з медом: незвичайний рецепт

    Капуста квашена з медом: незвичайний рецепт

    Романчук МиколаРоманчук Микола18 Березня 2025, 16:551 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Капуста з медом відрізняється від класичної квашеної капусти, ніжним смаком та ароматом.

    Чудово підійде як самостійна закуска з цибулею та запашною олією, а також для приготування капусняку, вареників або інших страв.

    Інгредієнти

    1. У сотейник влийте воду, додайте сіль і закип’ятіть. Зніміть із вогню, остудіть, додайте мед і перемішайте.
    2. Моркву очистіть та натріть на велику тертку.
    3. З капусти зніміть верхнє листя і тонко нашинкуйте ножем.
    4. Викладіть у велику миску, додайте моркву, лавровий лист, перець горошком, перемішайте і перекладіть у трилітрову банку, злегка утрамбовуючи її.
    5. Залийте розсолом, поставте банку на тарілку і не закриваючи залиште за кімнатної температури на два дні.
    6. Потім накрийте кришкою та відправте капусту в холодильник ще на два дні.

    Поради:

    Вранці та ввечері протикайте капусту дерев’яною паличкою, щоб виходили гази, які будуть утворюватися під час квашення.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    квашена капуста рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Зеленський допускає радикальні поступки щодо питання територій: деталі

    20:31

    Повернення додому під загрозою: кого з українців можуть не випустити з ЄС

    20:22

    Понад півтора мільйони людей у Газі під загрозою голодної смерті – ООН попереджає

    20:13

    Список хвороб терміново оновлюють: кого мобілізують за новими правилами

    20:05

    Українці виходитимуть на пенсію за новими правилами: кому у 2026 році відмовлять у виплатах

    19:47

    В яких країнах можуть перевірити телефон після прибуття: список

    19:32

    Ілюзія миру: чому запропонована мирна угода не зупинить війну

    19:23

    Шанс отримати спадок в 17 млрд: Дуров пропонує безкоштовно запліднювати жінок через ЕКЗ

    19:14

    Орбан натякнув на війну в Європі 2026-го, але звинуватив у цьому не Путіна

    19:06

    В Україні розробляють універсальний ракетний комплекс за принципом HIMARS: що відомо

    18:55
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.