Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Доісторичний птах з’їв 800 каменів і подавився: вчені не знають, чому
    • Київ готується до тривалих відключень світла: прогнозують до 16 годин на добу
    • Яйця по 100 грн, м’ясо до 360 – які продукти найбільше подорожчають у грудні 2025
    • Китай назвав дві країни, з якими хоче поділити світ
    • ШІ під підозрою: ChatGPT приписують провокації суїцидів, психозів та «інструкції» для самогубства
    • ТЦК трактують правила по-своєму: адвокатка попередила про ВЛК та штрафи
    • Водіям загрожують тисячні штрафи: за що в Україні посилили покарання
    • ПриватБанк може оштрафувати майже на 100 тисяч гривень
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як приготувати класичний омлет: два важливі правила

    Як приготувати класичний омлет: два важливі правила

    Ольга СтепановаОльга Степанова18 Січня 2024, 11:271 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Омлет – це класична страва французької кухні. У багатьох країнах Європи під час прийому на роботу кухаря просять приготувати саме омлет.

    Рецепт класичного омлету має два важливі правила, інше – лише ваша фантазія.

     Правило перше: в складі повинні бути тільки яйця, вершкове масло, олія та трохи солі. Усе.  Без молока!

    Правило друге: пательня повинна бути гарячою, але не розпеченою.

    ІНГРЕДІЄНТИ

    • Яйця – 2 шт.
    • Вершкове масло – до смаку
    • Рослинна олія – до смаку
    • Сіль – до смаку
    • Зелень – 2 гілочки.

    Покроковий рецепт: 

    1. Яйця розбиваємо у глибоку миску та змішуємо їх вінчиком чи виделкою.
    2. Пательню нагріваємо на невеликому вогні. Вона повинна бути гарячою, але не розпеченою. Для цього краще брати пательню з тонким дном.
    3. На гарячу пательню кладемо шматочок вершкового масла та наливаємо трішки соняшникової олії.
    4. Щойно вершкове масло та соняшникова олія стануть однорідною масою, вливаємо на пательню яйця.
    5. Смажимо декілька хвилин, посипаємо сіллю та додаємо дрібно порізану зелень. У кінці омлет можна перевернути та підсмажити 30 секунд з іншого боку.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    смачні рецепти
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Доісторичний птах з’їв 800 каменів і подавився: вчені не знають, чому

    17:11

    Київ готується до тривалих відключень світла: прогнозують до 16 годин на добу

    17:09

    Яйця по 100 грн, м’ясо до 360 – які продукти найбільше подорожчають у грудні 2025

    17:06

    Китай назвав дві країни, з якими хоче поділити світ

    17:05

    ШІ під підозрою: ChatGPT приписують провокації суїцидів, психозів та «інструкції» для самогубства

    17:02

    ТЦК трактують правила по-своєму: адвокатка попередила про ВЛК та штрафи

    17:01

    Водіям загрожують тисячні штрафи: за що в Україні посилили покарання

    16:59

    ПриватБанк може оштрафувати майже на 100 тисяч гривень

    16:56

    На Марсі є зони, куди місіям заборонено наближатися: що це за місця

    16:53

    Погода пізньої осені: прогноз для Києва та області на найближчі 5 днів

    16:50
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.