• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • ЗСУ знову йдуть вперед на Курщині та Бєлгородщині — Сирський
    • РФ спорядила ракети на літаки Ту-95МС та Ту-160 для чергового удару
    • Безугла розкритикувала Залужного у день його народження
    • Китай атакував німецький літак лазерною зброєю
    • Іран отримав китайські системи ППО в обмін на нафту
    • «Путін повівся як придурок». Трамп пообіцяв негайно відправити Києву ракети для Patriot
    • Не тільки чоловіки: військова заявила про потребу мобілізувати жінок
    • Туреччина заявляє: Москва готова повернутися за стіл переговорів — черга за Україною
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати класичний омлет: два важливі правила

    Як приготувати класичний омлет: два важливі правила

    Ольга СтепановаОльга Степанова18 Січня 2024, 11:271 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Омлет – це класична страва французької кухні. У багатьох країнах Європи під час прийому на роботу кухаря просять приготувати саме омлет.

    Рецепт класичного омлету має два важливі правила, інше – лише ваша фантазія.

     Правило перше: в складі повинні бути тільки яйця, вершкове масло, олія та трохи солі. Усе.  Без молока!

    Правило друге: пательня повинна бути гарячою, але не розпеченою.

    ІНГРЕДІЄНТИ

    • Яйця – 2 шт.
    • Вершкове масло – до смаку
    • Рослинна олія – до смаку
    • Сіль – до смаку
    • Зелень – 2 гілочки.

    Покроковий рецепт: 

    1. Яйця розбиваємо у глибоку миску та змішуємо їх вінчиком чи виделкою.
    2. Пательню нагріваємо на невеликому вогні. Вона повинна бути гарячою, але не розпеченою. Для цього краще брати пательню з тонким дном.
    3. На гарячу пательню кладемо шматочок вершкового масла та наливаємо трішки соняшникової олії.
    4. Щойно вершкове масло та соняшникова олія стануть однорідною масою, вливаємо на пательню яйця.
    5. Смажимо декілька хвилин, посипаємо сіллю та додаємо дрібно порізану зелень. У кінці омлет можна перевернути та підсмажити 30 секунд з іншого боку.
    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    смачні рецепти

    Коментування закрито

    Читайте також

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Останні новини
    Сьогодні

    ЗСУ знову йдуть вперед на Курщині та Бєлгородщині — Сирський

    13:57

    РФ спорядила ракети на літаки Ту-95МС та Ту-160 для чергового удару

    13:55

    Безугла розкритикувала Залужного у день його народження

    13:51

    Китай атакував німецький літак лазерною зброєю

    13:49

    Іран отримав китайські системи ППО в обмін на нафту

    13:47

    «Путін повівся як придурок». Трамп пообіцяв негайно відправити Києву ракети для Patriot

    13:45

    Не тільки чоловіки: військова заявила про потребу мобілізувати жінок

    13:00

    Туреччина заявляє: Москва готова повернутися за стіл переговорів — черга за Україною

    12:50

    Москва відреагувала на заяву Трампа про допомогу Україні

    12:39

    Неочікувано, але факт: популярні продукти стають шкідливими у холодильнику

    12:29
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.