Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Курс євро і долара 14 грудня: скільки коштує валюта в обмінниках України сьогодні
    • В Україні автоматично поставлять на військовий облік 18-річних юнаків
    • Безкоштовне паркування у центрі Києва: хто має право
    • Жодних шансів для СЗЧ: мобілізованих чекає тотальний контроль
    • В університеті США сталася стрілянина, є загиблі і поранені: усі подробиці
    • Ізраїль заявив про ліквідацію високопоставленого командира ХАМАС у секторі Гази
    • З віком люди починають прокидатися раніше: лікарі розповіли, як це зупинити
    • Сьогодні в Україну увірвуться дощі та мокрий сніг
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Смачний делікатес: як приготувати домашню тушонку за перевіреним рецептом

    Смачний делікатес: як приготувати домашню тушонку за перевіреним рецептом

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій17 Серпня 2025, 20:291 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Забудьте про сумнівну магазинну тушонку! Якщо хочете приготувати ідеальне м’ясо, яке тане в роті, спробуйте рецепт, де немає нічого зайвого — тільки натуральні інгредієнти, як у дитинстві. Як пише портал “Експерт“, така тушонка здивує вас своїм смаком і ароматом.

    Інгредієнти

    • Свиняча шия (м’якоть) — 60% банки
    • Сало — 30% банки
    • Цибуля — 1 ст. л.
    • Чорний перець горошком — 5 шт.
    • Лавровий лист — 1 шт.
    • Сіль — 0,5 ч. л.

    Як готувати

    1. М’ясо та сало наріжте невеликими шматочками.
    2. Викладайте інгредієнти в банку шарами: спочатку цибулю, потім перець, м’ясо, сало, лавровий лист і сіль. Наповніть банку до самого верху, але без фанатизму, сильно трамбувати не потрібно.
    3. Додайте трохи води і закрийте кришкою.
    4. На дно каструлі покладіть рушник, поставте банки, налийте воду і накрийте кришкою.
    5. Томіть на дуже повільному вогні 10 годин.
    6. Після вимкнення вогню залиште банки охолоджуватися у воді до ранку.

    У результаті ви отримаєте ідеально ніжне м’ясо, яке буквально тане в роті. Ароматний бульйон і смак, який неможливо сплутати ні з чим, — це головні переваги такої домашньої тушонки.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    домашня тушонка рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Курс євро і долара 14 грудня: скільки коштує валюта в обмінниках України сьогодні

    10:34

    В Україні автоматично поставлять на військовий облік 18-річних юнаків

    10:25

    Безкоштовне паркування у центрі Києва: хто має право

    10:14

    Жодних шансів для СЗЧ: мобілізованих чекає тотальний контроль

    10:04

    В університеті США сталася стрілянина, є загиблі і поранені: усі подробиці

    09:55

    Ізраїль заявив про ліквідацію високопоставленого командира ХАМАС у секторі Гази

    09:46

    З віком люди починають прокидатися раніше: лікарі розповіли, як це зупинити

    09:35

    Сьогодні в Україну увірвуться дощі та мокрий сніг

    09:26

    Професії майбутнього: ким стати після війни і чому “навчання все життя” стане нормою

    09:14

    Саакашвілі закликав Україну не вірити США: яка причина

    09:05
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.