Тушкована капуста – найкраща страва в піст. По-перше, ця страва не жирна, а по-друге – дуже смачна, корисна та бюджетна. Ще варто зазначити, що тушкована капуста відмінно поєднується з усіма овочами, чорносливом, м’ясом, грибами.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 400 г
- Цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.
- Печериці – 200 г
Соус:
- Борошно пшеничне – 10 г
- Сметана – 50 г
- Олія соняшникова – 30 мл
- Томатна паста за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Спосіб приготування:
1. Наріжте дрібно капусту, цибулю, гриби.
2. Обсмажте окремо цибулю та гриби і окремо капусту.
3. Змішайте все для соусу, залийте капусту, додайте гриби і тушкуйте під кришкою, доки вся волога не випарується.