Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Шокуючий випадок: 13 пенальті та 0 голів
    • Скільки потрібно ходити, щоб спалити “святкові” калорії: експерти дали чітку відповідь
    • Вже не можна користуватися: українцям доведеться замінити електролічильники
    • 37 років тому найбільший у світі літак Ан-225 “Мрія” вперше здійнявся в небо
    • Холодильне обладнання для торгівлі як ключовий елемент сучасного магазину
    • Прийняти ванну влетить у копійчину: українцям перепишуть тарифи на воду
    • Тиха розкіш у Москві: що відомо про життя Башара Асада після втечі із Сирії
    • Чому у свята люди частіше скаржаться на серце: кардіолог попередив про небезпечний синдром
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій16 Червня 2025, 19:191 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Швидкі малосольні огірки можна приготувати всього за два дні, використовуючи мінеральну воду замість традиційного маринаду. Такий рецепт дозволяє отримати хрусткі огірки з насиченим смаком без довгого очікування та складних процедур.

    Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, а головне — швидких маринованих огірків на мінеральній воді.

    Для приготування знадобляться: свіжі огірки (приблизно 1 кг), пучок кропу, 4–5 зубчиків часнику, 1 столова ложка солі, 1 столова ложка цукру, 50 мл столового оцту та 1 літр мінеральної газованої води. Перед засолкою огірки слід добре промити й обов’язково проколоти кожен за допомогою шпажки, щоб маринад краще просочував овочі.

    У чисту банку шарами викладають огірки, чергуючи їх із нарізаним часником і кропом. Окремо готують маринад: у мінеральну воду додають сіль, цукор та оцет, добре перемішують і заливають огірки. Банку накривають кришкою й залишають при кімнатній температурі на 48 годин.

    Вже через два дні огірки набудуть характерної хрусткості та пікантного смаку. Зберігати готову закуску можна в холодильнику до 7 днів.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    малосольні огірки мінеральна вода огірки за 2 дні рецепт огірків швидкий рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Шокуючий випадок: 13 пенальті та 0 голів

    13:56

    Скільки потрібно ходити, щоб спалити “святкові” калорії: експерти дали чітку відповідь

    13:47

    Вже не можна користуватися: українцям доведеться замінити електролічильники

    13:39

    37 років тому найбільший у світі літак Ан-225 “Мрія” вперше здійнявся в небо

    13:32

    Холодильне обладнання для торгівлі як ключовий елемент сучасного магазину

    13:25

    Прийняти ванну влетить у копійчину: українцям перепишуть тарифи на воду

    13:23

    Тиха розкіш у Москві: що відомо про життя Башара Асада після втечі із Сирії

    13:14

    Чому у свята люди частіше скаржаться на серце: кардіолог попередив про небезпечний синдром

    13:06

    Армія США готується до роботизації: людей можуть замінити тисячі “дроїдів”

    12:54

    Ігнорують норми закону: повістки та вилов ухилянтів – не юрисдикція ТЦК

    12:45
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.