• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Зарплати в Україні перерахували: хто заробляє понад 60 тисяч гривень на місяць
    • Ощадбанк блокує старі картки: як не втратити доступ до грошей
    • Українцям можуть анулювати борги за комуналку: що треба знати
    • Німеччина планує змінити виплати для українців: що відомо
    • Росія вночі атакувала Україну 26 ракетами і майже 600 дронами: Зеленський про наслідки
    • Що буде з доларом і євро в середині липня: прогноз банкіра
    • В Україні впали ціни на тепличні помідори: скільки коштує кілограм
    • Чи буде перерахунок пенсій у 2025 році: в уряді дали відповідь
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як смачно запекти реберця в духовці із хрусткою золотистою скоринкою

    Як смачно запекти реберця в духовці із хрусткою золотистою скоринкою

    Ольга СтепановаОльга Степанова15 Грудня 2023, 10:071 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Реберця – це м’ясо, яке ідеально підходить для запікання. Якщо правильно приготувати продукт – зверху буде золотиста апетитна скоринка. Для цього варто використати соус барбекю. 

    Ідея приготування золотистих запечених реберець в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Дуже смачно подавати з картопляним пюре. 

    Як смачно запекти реберця в духовці: із хрусткою золотистою скоринкою

    Інгредієнти:

    • ребра
    • гірчиця
    • спеції
    • мед
    • соус барбекю

    Спосіб приготування:

    1. Змащуємо ребра гірчицею та залишаємо маринуватись в холодильник на 2-3 години.

    2. Дістаємо, завертаємо в пергаментний папір та фольгу.

    3. Випікаємо 2 години за температури 180 градусів.

    4. Змішуємо мед та соус барбекю.

    5. Змащуємо спочатку один бік та випікаємо 15 хвилин за температури 200 градусів, і потім з інший для скоринки.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    запікання мясо реберця рецепт фудблогерка

    Коментування закрито

    Читайте також

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Останні новини
    Сьогодні

    Зарплати в Україні перерахували: хто заробляє понад 60 тисяч гривень на місяць

    11:16

    Ощадбанк блокує старі картки: як не втратити доступ до грошей

    11:12

    Українцям можуть анулювати борги за комуналку: що треба знати

    11:04

    Німеччина планує змінити виплати для українців: що відомо

    10:51

    Росія вночі атакувала Україну 26 ракетами і майже 600 дронами: Зеленський про наслідки

    10:44

    Що буде з доларом і євро в середині липня: прогноз банкіра

    10:36

    В Україні впали ціни на тепличні помідори: скільки коштує кілограм

    10:23

    Чи буде перерахунок пенсій у 2025 році: в уряді дали відповідь

    10:17

    Як охолодити кімнату без кондиціонера: перевірені способи на літо

    10:10

    Легінси-кльош повертаються: як носити головний тренд літа і виглядати сучасно

    09:51
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.