• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Іран відмовився від російських Су-35 на користь китайських винищувачів J-10C
    • Біля Мадрида планують звести найбільшу статую Ісуса Христа у світі
    • Вчені виявили, що кофеїн може уповільнювати старіння клітин
    • Велика Британія відмовляє українцям у притулку: що відомо
    • Вартість російської нафти Urals знову впала нижче “стелі” у 60 доларів
    • У Лос-Анджелесі пограбували будинок Бреда Пітта під час його прем’єрного туру
    • Росія захопила друге літієве родовище в Україні: що це означає
    • В Україні масово блокуватимуть мобільні номери для захисту від спаму
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як смачно запекти реберця в духовці із хрусткою золотистою скоринкою

    Як смачно запекти реберця в духовці із хрусткою золотистою скоринкою

    Ольга СтепановаОльга Степанова15 Грудня 2023, 10:071 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Реберця – це м’ясо, яке ідеально підходить для запікання. Якщо правильно приготувати продукт – зверху буде золотиста апетитна скоринка. Для цього варто використати соус барбекю. 

    Ідея приготування золотистих запечених реберець в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Дуже смачно подавати з картопляним пюре. 

    Як смачно запекти реберця в духовці: із хрусткою золотистою скоринкою

    Інгредієнти:

    • ребра
    • гірчиця
    • спеції
    • мед
    • соус барбекю

    Спосіб приготування:

    1. Змащуємо ребра гірчицею та залишаємо маринуватись в холодильник на 2-3 години.

    2. Дістаємо, завертаємо в пергаментний папір та фольгу.

    3. Випікаємо 2 години за температури 180 градусів.

    4. Змішуємо мед та соус барбекю.

    5. Змащуємо спочатку один бік та випікаємо 15 хвилин за температури 200 градусів, і потім з інший для скоринки.

    запікання мясо реберця рецепт фудблогерка

    Читайте також

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Іран відмовився від російських Су-35 на користь китайських винищувачів J-10C

    16:52

    Біля Мадрида планують звести найбільшу статую Ісуса Христа у світі

    16:47

    Вчені виявили, що кофеїн може уповільнювати старіння клітин

    16:11

    Велика Британія відмовляє українцям у притулку: що відомо

    14:56

    Вартість російської нафти Urals знову впала нижче “стелі” у 60 доларів

    14:53

    У Лос-Анджелесі пограбували будинок Бреда Пітта під час його прем’єрного туру

    14:47

    Росія захопила друге літієве родовище в Україні: що це означає

    14:42

    В Україні масово блокуватимуть мобільні номери для захисту від спаму

    14:40

    Іран різко відреагував на слова Трампа: домовленості про ядерну угоду немає

    13:56

    Як швидко й безпечно знизити тиск: поради, які справді працюють

    13:40
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.