Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • “Він зник”: Зеленський про генерала РФ, який доповідав Путіну про окупацію Куп’янська
    • Чи можна залишати екофлоу увімкненим у розетку під час відключення світла
    • Чоловік купив підроблений iPhone 17 Pro Max і був шокований тим, що виявив
    • Чого не варто робити в саду взимку: 5 небезпечних помилок
    • Як прискорити роботу мобільного інтернету: спробуйте ці 2 простих способи
    • Нечесна індексація: чому пенсіонери отримують менше, ніж повинні
    • ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону
    • У Путіна істерика, – політолог пояснив, який план Кремля провалюється із тріском
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Шеф-кухар з мішленівською зіркою розкрив секретний інгредієнт для ідеального болоньєзе

    Шеф-кухар з мішленівською зіркою розкрив секретний інгредієнт для ідеального болоньєзе

    Романчук МиколаРоманчук Микола14 Грудня 2024, 21:261 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Спагеті болоньєзе є фаворитом багатьох людей і його легко приготувати вдома завдяки простоті рецепту. Проте мішленівський шеф-кухар Пол Фостер стверджує, що для приготування ідеальної пасти потрібно додати один інгредієнт – молоко.

    “Цей рецепт заснований на моїх кулінарних знаннях, моїй ностальгії, а також на моєму досвіді використання оригінальних рецептів у Болоньї”, – цитує його слова Mirror.

    Спочатку дрібно нарізаються цибуля, селера та морква. Часник та чебрець також треба подрібнити. 

    Потім усі ці інгредієнти додають у сковороду з гарячою оливковою олією з щедрою дрібкою солі. Туди треба перемістити овочі й готувати їх 3-4 хвилини. Потім додати часник з чебрецем і готувати ще 2 хвилин.

    Відкладаємо їх в сторону, а на сковороді обсмажуємо яловичо-свинячий фарш, постійно помішуючи. Коли м’ясо підрум’яниться, додайте трохи червоного вина і дайте суміші загуснути. Додайте трохи томатного пюре і підсмажену овочеву суміш. Туди ж переміщуємо кілька консервованих помідорів і вливаємо курячий бульйон.

    “Воно буде досить рідким, тому вам потрібно повільно варити його близько трьох годин, щоб зменшити його та сконцентрувати, щоб він став густим і глянцевим”, – каже Пол.

    Молоко треба давати в самому кінці замість вершків. Воно надасть соусу кремову текстуру. Після цього можна приправляти.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    болоньєз пол фостер рецепт спагетті шеф-кухар
    She Womo
    Останні новини
    20 Грудня

    “Він зник”: Зеленський про генерала РФ, який доповідав Путіну про окупацію Куп’янська

    22:19

    Чи можна залишати екофлоу увімкненим у розетку під час відключення світла

    22:17

    Чоловік купив підроблений iPhone 17 Pro Max і був шокований тим, що виявив

    21:38

    Чого не варто робити в саду взимку: 5 небезпечних помилок

    21:33

    Як прискорити роботу мобільного інтернету: спробуйте ці 2 простих способи

    21:28

    Нечесна індексація: чому пенсіонери отримують менше, ніж повинні

    21:25

    ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону

    21:22

    У Путіна істерика, – політолог пояснив, який план Кремля провалюється із тріском

    21:20

    До 20 години на добу без електрики: у Раді дали тривожний прогноз щодо відключень світла

    20:53

    Названо найкращу країну в Європі для фанатів гір

    20:47
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.