Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Українці масово купують старі авто: скільки коштує найпопулярніша модель
    • Яке свято відзначають 15 грудня в Україні: все про цей день
    • Астропрогноз на 15 грудня: це гарний день для планування та організації справ
    • По всій Туреччині з’являються величезні діри в землі, як у біблійному пророцтві, – ЗМІ
    • Сонячні панелі масово йдуть на смітник: експерти вказали на проблему
    • У Росії люди вийшли на масову акцію протесту: чим незадоволені
    • Магнітна буря 15 грудня: чого очікувати від сонячної активності
    • Шкільний автобус упав у 80-метрову прірву: загинули учні випускного класу
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Шеф-кухар з мішленівською зіркою розкрив секретний інгредієнт для ідеального болоньєзе

    Шеф-кухар з мішленівською зіркою розкрив секретний інгредієнт для ідеального болоньєзе

    Романчук МиколаРоманчук Микола14 Грудня 2024, 21:261 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Спагеті болоньєзе є фаворитом багатьох людей і його легко приготувати вдома завдяки простоті рецепту. Проте мішленівський шеф-кухар Пол Фостер стверджує, що для приготування ідеальної пасти потрібно додати один інгредієнт – молоко.

    “Цей рецепт заснований на моїх кулінарних знаннях, моїй ностальгії, а також на моєму досвіді використання оригінальних рецептів у Болоньї”, – цитує його слова Mirror.

    Спочатку дрібно нарізаються цибуля, селера та морква. Часник та чебрець також треба подрібнити. 

    Потім усі ці інгредієнти додають у сковороду з гарячою оливковою олією з щедрою дрібкою солі. Туди треба перемістити овочі й готувати їх 3-4 хвилини. Потім додати часник з чебрецем і готувати ще 2 хвилин.

    Відкладаємо їх в сторону, а на сковороді обсмажуємо яловичо-свинячий фарш, постійно помішуючи. Коли м’ясо підрум’яниться, додайте трохи червоного вина і дайте суміші загуснути. Додайте трохи томатного пюре і підсмажену овочеву суміш. Туди ж переміщуємо кілька консервованих помідорів і вливаємо курячий бульйон.

    “Воно буде досить рідким, тому вам потрібно повільно варити його близько трьох годин, щоб зменшити його та сконцентрувати, щоб він став густим і глянцевим”, – каже Пол.

    Молоко треба давати в самому кінці замість вершків. Воно надасть соусу кремову текстуру. Після цього можна приправляти.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    болоньєз пол фостер рецепт спагетті шеф-кухар
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Українці масово купують старі авто: скільки коштує найпопулярніша модель

    08:14

    Яке свято відзначають 15 грудня в Україні: все про цей день

    08:12

    Астропрогноз на 15 грудня: це гарний день для планування та організації справ

    08:10

    По всій Туреччині з’являються величезні діри в землі, як у біблійному пророцтві, – ЗМІ

    07:53

    Сонячні панелі масово йдуть на смітник: експерти вказали на проблему

    07:51

    У Росії люди вийшли на масову акцію протесту: чим незадоволені

    07:49

    Магнітна буря 15 грудня: чого очікувати від сонячної активності

    07:47

    Шкільний автобус упав у 80-метрову прірву: загинули учні випускного класу

    07:46

    Москва здригалася від вибухів: деталі

    07:43

    Чи справді вода з лимоном допомагає схуднути і «очищає організм»: пояснення медиків

    00:57
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.