• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Комунальники застерігають: кому нарахують додаткову плату за електроенергію у червні
    • Можуть не боятися повістки: кого з чоловіків точно не мобілізують з 1 червня
    • Модні плаття на літо 2025, від яких віє ностальгією: найкращі варіанти
    • “Ваші дані у небезпеці”: Apple зробила попередження 1,8 млрд користувачів iPhone
    • Як отримати найкращий номер у готелі: лайфхаки від досвідчених туристів
    • “Бусифікували”, забрали телефон і утримують: поради адвоката, як діяти
    • Синоптики дали прогноз погоди на червень 2025: чи буде спека в Україні
    • Гроші на картку не надійдуть: хто з українців не отримає виплати у червні
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Дешева вечеря для всієї родини: як приготувати фарширований гарбуз з сиром

    Дешева вечеря для всієї родини: як приготувати фарширований гарбуз з сиром

    Романчук МиколаРоманчук Микола14 Вересня 2024, 15:341 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Фрукти та овочі завжди найсмачніші у свій сезон. Зараз час гарбуза, а тому не варто гаяти можливість щось з нього приготувати.

    Як пише Еxpress, цей фаршированний гарбуз допоможе нагодувати всю сім’ю за невеликі гроші. Для приготування потрібні:

    • гарбуз – 2 шт. середнього розміру;
    • оливкова олія – 2 ст.д.
    • сіль – чверть чайної ложки;
    • мелений перець
    • свіжий шпинат – 200 г;
    • вершковий сир – 230 г;
    • сир “Лестер” червоний – 150 г;
    • бекон – 6 смужок.

    Спочатку розігрійте духовку до 200С. Приготуйте гарбуз – розріжте кожен уздовж навпіл. За допомогою ложки вийміть насіння та м’ясисті нитки.

    Покладіть гарбуз зрізом догори на деко. Збризніть зрізи оливковою олією та приправте. Переверніть гарбуз зрізом вниз у готуйте 40 годин. 

    У цей час у середній сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні та додайте свіжий шпинат. Готуйте близько п’яти хвилин. Змішайте в мисці шпинат, сир та половину бекону.

    Вийміть гарбуз з духовки.За допомогою ложки вийміть м’якоть, залишивши межі приблизно 2 см з боків. Нафаршируйте його сумішшю з гарбуза, шпинату, бекону та сиру. Зверху викладіть решту нарізаного вареного бекону.

    Готуйте фарширований гарбуз ще 15 хвилин, поки сирна суміш не розплавиться, а верх не стане золотисто-коричневим. Зверху посипати свіжомеленим чорним перцем.

    вечеря гарбуз з сиром рецепт

    Читайте також

    Літній хіт: як приготувати домашнє морозиво з полуниці та йогурту за 5 хвилин

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Останні новини
    Сьогодні

    Комунальники застерігають: кому нарахують додаткову плату за електроенергію у червні

    13:09

    Можуть не боятися повістки: кого з чоловіків точно не мобілізують з 1 червня

    12:49

    Модні плаття на літо 2025, від яких віє ностальгією: найкращі варіанти

    12:46

    “Ваші дані у небезпеці”: Apple зробила попередження 1,8 млрд користувачів iPhone

    12:27

    Як отримати найкращий номер у готелі: лайфхаки від досвідчених туристів

    12:08

    “Бусифікували”, забрали телефон і утримують: поради адвоката, як діяти

    12:03

    Синоптики дали прогноз погоди на червень 2025: чи буде спека в Україні

    11:56

    Гроші на картку не надійдуть: хто з українців не отримає виплати у червні

    11:32

    У кого пенсія вища: у працюючих чи непрацюючих пенсіонерів

    11:14

    Ціни змінюються щодня: в Україні стрімко дешевшає популярний продукт

    10:48
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.