• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • В Азербайджані затримали двох агентів ФСБ, що працювали під прикриттям у Sputnik
    • Модель OnlyFans закликала Зеленського декриміналізувати порно: подала петицію і заявила про тиск
    • Безугла заявила, що Єрмак і Арахамія фактично виконують обов’язки прем’єра і спікера
    • Потап пояснив, як виїжджав з України під час війни
    • Влітку 2025 року студентів після 25 років можуть мобілізувати: кого позбавлять відстрочки
    • Захід попереджає: наступною ціллю РФ може стати Одеса
    • Біля Лівії вибухнув танкер з мільйоном барелів нафти: судно заходило у російські порти
    • Верховна Рада схвалила закон про множинне громадянство: що змінюється і які ризики
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Ольга СтепановаОльга Степанова14 Серпня 2024, 15:041 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.

    Тірамісу з персиком

    Інгредієнти:

    • сублімовані персики — 20 г;
    • печиво савоярді — 28 шт;
    • молоко — 150 мл;
    • цукор — 2 ст. л;
    • маскарпоне — 500 г;
    • вершки 33% — 400 мл;
    • цукрова пудра — 140 г;
    • персики свіжі — 1-2 шт.

    Спосіб приготування:

    У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.

    Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.

    Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.

    десерт рецепт тірамісу

    Читайте також

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    HRWS
    Останні новини
    30 Червня

    В Азербайджані затримали двох агентів ФСБ, що працювали під прикриттям у Sputnik

    19:22

    Модель OnlyFans закликала Зеленського декриміналізувати порно: подала петицію і заявила про тиск

    19:19

    Безугла заявила, що Єрмак і Арахамія фактично виконують обов’язки прем’єра і спікера

    19:15

    Потап пояснив, як виїжджав з України під час війни

    19:13

    Влітку 2025 року студентів після 25 років можуть мобілізувати: кого позбавлять відстрочки

    19:08

    Захід попереджає: наступною ціллю РФ може стати Одеса

    19:06

    Біля Лівії вибухнув танкер з мільйоном барелів нафти: судно заходило у російські порти

    19:02

    Верховна Рада схвалила закон про множинне громадянство: що змінюється і які ризики

    10:52

    Авіаексперт вважає використання F-16 для знищення “Шахедів” злочином

    10:41

    Путін веде Росію до швидкого розвалу, а росіяни не здатні чинити опір, – Ющенко

    10:33
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.