Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.
Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.
Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.
Коли справа доходить до смаження, вибір правильної олії для смаження має вирішальне значення як для…
В Українській державі на сьогодні не залишилося людей, яких би не торкнулися психічні розлади. Серія…
Зараз активні бойові дії відбуваються на двох ділянках фронту – в Курській області країни-агресорки Росії та в…
У США 12-річний Оуен Бейєрман врятував свого батька Раяна під час полювання від нападу величезного…
Принцеса Уельська Кейт Міддлтон вперше після завершення лікування від раку повернулася до виконання своїх обов'язків. Вона провела…
36-річна бразилійка Сьюеллен Кері на початку цього року вийшла заміж за себе, але через деякий…